2777
2789

دلیل این کاراش چیه؟نمیشه که اگه الان تو هم بخوای مثل اون رفتار کنی این وسط بچه اذیت میشه 

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
خواهرم لیلی زنه یا مرد؟؟؟ این همه تایپ کردم میگی دلیلش چیه؟؟ دلیل جی؟

برو مشاور عزیزم هر مردی ی قلقی داره حتما از ی آدم کار بلد مشورت بخواه ما نه علم این کارو داریم نه شما و همسرتان رو میشناسم پس قطعا نمی‌تونیم نسخه بپیچیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهش فقط اینکه شماهم مناسبتهای سمت اونو نروووو دیگه این اخلاقش اینطوریه چیکار میشه کرد راستی نگفت چر ...

مناسبت ها که رو که دیگه بمیرممم نمیرم 

ولی واقعا کلا ازش بریدم 

اصلا دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم 

نمیدونم تا کی ادامه بدم 

اصلا دست خودم نیست،،،، 

اصلا شرایط جدایی ندارم وگرنه جدا میشدم یه دختر ده ساله دارم،،، اصلا یه جوری ازش قطع امید کردم انگار ...

ای بابا دختر ده ساله داری و این آقا هنوز نفهمیده دیگه بچه ۱۵ ساله نیست ..حالا طرف ۲ س سال ازدواج کرده میگیم ب مرور درست میشه..واس شما گذشته عزیزم...الانم یا جدا شو یا بمون سکوت کن

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

طرف هست با 18 سال از یه 30 سال بیشتر میفهمه بحث سن نیست قشنگم خیلیا هستن از سنشون بیشتر میفهمن تجربه دارن  ؟ 😄

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

زندگی و لجبازی باهم جوردرنمیادبشینید رک باهم حرف بزنیداون بچه چه گناهی کرده این وسط

رک حرف چی بزنم اخه؟؟ 

حرفی ندارم،،، 

دیگه کار خودس رو کرده و تموم شده رفته 

الان مشکلم حرف نیست 

مشکلم اینه حتی دوست ندارم نگاهش کنم،،، 

لازمم نبود خودت ذو بندازی زحمت تایپ کنی همین که کامنت نمیزاشتی کافی بود

منم مشکل شمارو دارم خاسی ی نگا ب تاپیکم بنداز 

خودتو داری اذیت میکنی انقدررر بحث و قهر رو طولانی نکن مردا منتظر یه اشاره از سمت جنس مخالفن 

من چی بگم شوهرم چند ساله اب خونه پدرمو نخورده؟ولی چون شرایط جدایی ندارم باهاش بحثم نمیکنم قهرم نیسیم 

دو ماه دیگه مونده ۲۷ بشم پس سکوت میکنم   

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

ای بابا دختر ده ساله داری و این آقا هنوز نفهمیده دیگه بچه ۱۵ ساله نیست ..حالا طرف ۲ س سال ازدواج کرد ...

عزیزم این اقا چندسال ذیگه 40 ساله نیشه 

کلا ادم فهمیده ای نیست 

بعد ده سال یه جورایی ازش قطع امبد کردم،،،،،

حتی ازش متنفر نیستم،،، فقط یه جورایی برام مرده

بعد ده سال دبگه واقعا خسته ام کرده

خیلی دلم میخواست جدا بشم ولی نمیشه

عزیزم این اقا چندسال ذیگه 40 ساله نیشه کلا ادم فهمیده ای نیست بعد ده سال یه جورایی ازش قطع امبد کردم ...

کلن نادیدش بگیر ...خودت برو مهمونی بیا خوش بگذرون 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

مناسبت ها که رو که دیگه بمیرممم نمیرم ولی واقعا کلا ازش بریدم اصلا دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم نمیدون ...

بله درکتون میکنم 

کاش برین پیش یه تراپیست 

انشالله خدا ب دلتون آرامش بده 💜🙏🏾

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید