2777
2789
عنوان

برای تو

100 بازدید | 13 پست

برای تو که میتونستی دوست خوبی برام باشی ولی باحرفات نزاشتی من نیازبه یک همدم داشتم که گاهی پای حرفام وخستگیام بشینه ولی نخاستی وتوفقط دنبال حال وشهوت خودت بودی ومن همچین ادمی نبودم ولی بدون دلتنگتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد مدتها اومدم، خوبم، تو خوبی؟ تعجب کردم پیامتو دیدم، درخواست رو قبول کن لطفا🌹

کسری جان فقط خاستم حالتوبپرسم ب خدا.الحمدالله خیلی خوبم دلم یهویی برات تنگ شد پیام دادم گفتم شایدجنگ بلایی سرت اورده خدای نکرده😄😝🥰

بعد مدتها اومدم، خوبم، تو خوبی؟ تعجب کردم پیامتو دیدم، درخواست رو قبول کن لطفا🌹

یه نکبتی ب اسم برمودا ک اسمش ارمان هست وازمهاباده درخواست داده بوداولش فک کردم تویی.بعدک فهمیدم تونیستی جوابشوندادم

کسری جان فقط خاستم حالتوبپرسم ب خدا.الحمدالله خیلی خوبم دلم یهویی برات تنگ شد پیام دادم گفتم شایدجنگ ...

خوبم عزیزم، خداروشکر که توام خوبی، ممنون که بیادم بودی، واقعا از ته دلم خوشحال شدم. مهربون🌹