2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بامیه ها رو جوری تمیز کن که سوراخ نشن

بعدم با پیاز آروم تفت بده 

ادویه و رب بزن باز تفت بده

گوشتم جدا سرخ کن اضافه کن و آب جوش بریز..

بامیه سوراخ شه خورشت بد میشه

 آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

والا بدم میاد اما دوسه تا پای قیمه میریزم

یا دوسه تا پای مرغ گاهییییییییییی که بخوریم چون خاصیت داره 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اول پیاز و گوشت رو با سیر نگینی تف میدم بعد نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه و رب  یک عصاره گوشت میزنم و میذارم بپزه 

نیم ساعت آخر بامیه میزنم و پنج دقیقه آخر آبلیمو اضافه میکنم 


هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اول پیازو خوب تفت می‌دم تا طلایی بشه، بعد زردچوبه و گوشت (ترجیحاً گوشت گوساله یا راسته گوسفندی) رو اضافه می‌کنم و با هم تفت می‌دم.

رب گوجه و یه کوچولو دارچین می‌زنم، می‌ذارم با آب بپزه.

بامیه‌ها رو جدا با حرارت کم سرخ می‌کنم که له نشن. آخرای پخت گوشت، بامیه‌ها رو با آب‌لیمو تازه یا یه کوچولو تمرهندی اضافه می‌کنم.

نمک و فلفل و در صورت دلخواه پوره‌ی گوجه هم می‌زنم که لعاب‌دار و خوش‌طعم بشه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

پیاز نگینی رو با گوشت تفت میدم بعد که سبک شد پوره گوجه رو اضافه میکنم سیب زمینی هم تفت میدم باهاش،آبش که یکم بخار شد ربی که جدا با نخود شکسته سرخ کردم اضافه میکنم یکم تفت بخورن بعد آب میریزم(نخود شکسته دلبخواهیه مامانم استفاده نمیکنه ولی من چرا)نیم ساعت ۴۵ دقیقه آخر بامیه های نیم‌پز شده رو اضافه میکنم(اگه آبش زیاد بود میتونی یه سیب زمینی نصف کنی بندازی داخلش بعد که پخت بکوبیش) برای ادویه هاش هم نمک و فلفل و زردچوبه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

درود 


عذر میخوام که اینجا مجبورم اینو بگم چون تاپیک اخرم رو خود نی نی سایت قفل کرد و من اینکارو نکرد


 بی احترام نباشه🌹🙏


وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

پیاز و سیر رو تفت میدم 

نمک ادویه زردچوبه پودر انبه فلفل 

گوشت 

اینا رو تفت میدم میذارم گوشت بپزه 

بامیه رو جدا تفت میدم 

یک ساعت آخر میریزم تو خورشت و چاشنی تمبر هندی آب شده میزنم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792