شکاکم به شوهرم ابراز نمیکنم که شکاکم و اصلا باهاش حرف نمیزنم در این باره ولی مغزم کل روز داره میگه اون الان میخواد بره پیش یه دختر دیگه، عقدیم هنوز نرفتیم سر خونه زندگیمون اما وقتی شوهرم کنارمه مدام گوشیشو میگیرم و نگاه میکنم بعد میگم حتما یه گوشی دیگه داره یا مثلا وقتی میخواد بره از پیشم میگم داره میره سر قرار با یکی، با اینکه هیچی تا حالا ازش ندیدم اما شکاک شدم میخوام برم روانشناس دارم روانی میشم اینم بگم که از وقتی ازم درخواست رابطه داشت و من قبول نکردم این فکرا اومده تو سرم اصلا نمیدونم این فکرا طبیعیه یا نه
عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H
باید خودتو درمان کنی واقعا شکاک و بد دلی دوست عزیز اون مردم اذیت میشه گوشیشم حریم خصوصیه زشته...
قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتماعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چند ماه دیگه میگیریم ولی نکنه تا آخر عمر همین جوری بمونم
باید بری تراپی
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
مگه من با شماهم میپری وسط؟ مردا هم رفیق دارن شاید چت خصوصی باشع اوکی؟شما شاید حریم حالیتون نمیشه
قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتماعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها...
گوشی خودمم بهش میدم کلا مشکلی نداره با گوشی چک کردن
عزیزم حتما پیگیری کن که بهت سخت نگیره شایدم وسواس فکری چیزی باشع امیدوارم حالت خوب شه اما برو دکتر نزن بیخیالی🤍
تازه اومدی سایت درگیرم میشی!؟کارت خیلی زشته مگه من با شما حرف زدم