2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی نداره

هورمونات بهم ریخته. 

بخواب و لذتشو ببر. 

کم کم هفته هات بالاتر بره.  مثلا ۱۱/۱۲هفته خوابت تنظیم میشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

توجه کردید همه علائم بدو نسبت میدن به دختر داشتن🤣تنبلی پوست پر از جوش ..ورم...تهوع خیلی زیاد ....تیره شدن پوست مادر ..پرمو شدن بدن 

حالا علائمی که به پسر نسبت میدن ....پوست درخشان پر شدن موی سر...زرنگ وهوشیار شدن ...بدون تهوع ...شکم گرد خوشگل رو به بالا....عجیب نیس

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توجه کردید همه علائم بدو نسبت میدن به دختر داشتن🤣تنبلی پوست پر از جوش ..ورم...تهوع خیلی زیاد ....تی ...

اره والا خیلی عجیبه 🤣 یادمه مادر خودم برادر کوچیکم وقتی باردار بود سیاه شده بود صورتش پر از لک همه گفتن تو دختر داری ولی پسر شد 😂

متاهل ومتعهد🫶

از رو علائم اصلا نمیشه تشخیص داد

هنوز ک هنوزه به من میگن بچه پسره

ولی بارها سونو های مختلف رفتم سلفری دادم دختره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

از رو علائم اصلا نمیشه تشخیص دادهنوز ک هنوزه به من میگن بچه پسرهولی بارها سونو های مختلف رفتم سلفری ...

منم بدون استثنا همه میگن پسر داری

ولی ۱۲هفته گفت دختره

تازه میخوان برام جشن تعیین جنسیت بگیرن سوپرایزم کنن نمیدونن خودم خبر دارم🤣🤣🤣🤣

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم بدون استثنا همه میگن پسر داری ولی ۱۲هفته گفت دخترهتازه میخوان برام جشن تعیین جنسیت بگیرن سوپرایز ...

خودت چی دوست داشتی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چرا میگن پسره چه علاعمی داری؟

اصلا ورم ندارم صورتم همونه

شکمم خیلی کوچیکه پهلو نیاوردم

از رو علائم ظاهری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دختر ولی کل طایفه پسر🤣🤣🤣

انشالله همونی ک خودت میخوای بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40