بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزم فرق سرم پر از بچه مو شده نمیتونم چرا جلوی موهام تغییری نکرده
به مرور طول میکشه درمان گلم
چی استفاده کردی خواهر
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
گلم من همه میدونن الزایمر دارن یادم نیست کدوم بالا بود کدوم پایین ولی واقعا فرق کرده بود
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
عه آخه من هرکاری کردم پاک نشد حالا خداروشکر که دیگه نیست مرسی گل
ابجی الان هست رفتم بیرون اومدم هست