2777
2789

مراسم سالگرد داییمه،واسه چهلم یه لباس مشکی کوتاه داشتم پوشیدم وقتی رفتیم شهرستان یجوری این پیرزنا و کلا بقیه نگاه من میکردن حس کردم قتل انجام دادم انقدر بد نگاه میکنن 

مانتوعه یکم کوتاه بود و برای اونجا زیاد مناسب نبود البته نمیدونستم منم چون با فرهنگ شهرمون زیاد آشنا نیستم از بچگی یه شهر دیگه بزرگ شدم

امروز میخوام برم بگیرم چطور مدلی بگیرم که باز اینطوری نشه😑

یعنی سر اون مانتو که بنظرم اصلا ایرادی نداشت حتی دختر دایی مامانمم بهم پیام داد این چی بود پوشیده بود🤦🏻‍♀️

قد مانتوعه فکر کنم ۷۵ بود 

منم قدم بلند نیست اخه

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خواهر چی بگم ما کسی فوت کنه دور از جون کسی براش مهم نیست کی چی‌میپوشه 

تازه پدر شوهر خواهرم به رحمت خدا رفت . روحشون قرین رحمت باد 

همه مانتوهامون کوتاه بود 

حتی دختراش ما عروس‌اش 

کسی به کسی توجه نمیکنه  همه ناراحتن این وقتا

تازه مومن مذهبی بودن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین بقیه تون چی میپوشبن عین همونا بپوش

بقیه چادر میپوشن 

ولی خب من درسته پوششم بد نیست ولی خدایی نمیتونم چادر بپوشم که 

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

بقیه چادر میپوشن ولی خب من درسته پوششم بد نیست ولی خدایی نمیتونم چادر بپوشم که

شلوار گشاد و ازاد با یه تونیک ساده استین بلند ...طبیعتا مشکی

این ساده ترین و مرسوم ترین تیپ هست