2777
2789

بهونس عزیزم اینا

یعنی ده دقیقه وقت نداری تو روز؟ 

پس ناهار و شام کی میخوری؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

وقت داری ۲۴ ساعت تو نی نی سایت جواب سوالای بارداری خانوما رو بدی وقت نمار نداری؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لحنم بد نیستایشون اقا هستن نمیتونم عزیزم و.. بگم که😐

امثال تو کاری کردن یه جامعه از اسلام نفرت پیدا کنه 

نظر ندی بهتره این امر به معروف نیست خود روایات میگن با لحن خوش و خوش اخلاقی تبلیغ دین کنید

من مگه گفتم بگو عزیزم و ... 

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

نگو نمی رسم 

بگو براش اهمیت قائل نیستم

وگرنه هر نماز مگر بیشتر از 5 دقیقه وقت می گیره؟؟

نماز رو با هر سختی و مشقت و در هر شرایطی بخونید عواقب ترک نماز خیلی بده دنیاییش به کنار

کل آخرتتون بر باد می میره ،به خاطر یه نماز پنج دقیقه ای خودتونو جهنمی نکنید

آدم برای خالقش 5 دقیقه وقت نذاره؟؟ اوج بی معرفتی و ناسپاسی در حق خداست...

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان محل کارم هستم شرایط نماز خوندن ندارم شیرازی نیستم ولی 🤣

محل کارت تو چاهه که نمی‌تونی بخونی

وضو بگیر یه سجاده یه کنار پهن کن ۵دقیقه نمازت را بخون

نمی تونی بخونی هم دیگه اعلام عمومی نکن. مثلا توقع داری ما بیایم بگیم ما به جات میخونیم؟

تا کسی زنده‌س نمیشه دیگری براش نماز بخونه. هروقت مردی بگو بچت بخونه برات

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

همیشه خدا شکر میکنم

خدا خودش گفته چطور عبادتش کنی ، نماز خودش نشانه ادب بنده به درگاه الهیه

اوح بی ادبی به درگاه الهی اینه که فرمان الهی رو نادیده بگیریم و خودمون هرجور عشقمون کشید خدا رو شکر کنیم 

مثل این می مونه شما یه نفر رو خیلی دوست داری و می دونی براش یه مسئله ای خیلی مهمه

شرط اول دوست داشتن چیه؟ اینکه اون چیزایی که برای اون مهمه و اون دوست داره رو رعایت کنی

وگرنه اینکه بگی من دوستش دارم ولی هیچ کدوم از علایق و مسائلی که براش مهمه رو  احترام نمی ذارم و برات مهم نباشه و رعایت نکنی

هرکی ببینه میگه شما این آدمو دوست نداری ،اگر دوست داشتی جور دیگه ای رفتار می کردی...

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان محل کارم هستم شرایط نماز خوندن ندارم شیرازی نیستم ولی 🤣

الان که وقت نماز نیست

یعنی تو محل کارتون نمازخونه یا به جای خلوت نداره؟

برای خدا ارزش قائل باش یه زیرانداز ببر همرات سرکار یا روزنامه ای چیزی با یه مهر کوچیک اگر نداری یه تیکه سنگ صاف بنداز به گوشه نمازت رو بخون ، برای خدا ارزش قائل باش ببین خدا چطوری برات جبران می کنه...

الان که وقت نماز نیستیعنی تو محل کارتون نمازخونه یا به جای خلوت نداره؟برای خدا ارزش قائل باش یه زیرا ...

مرسی از راهنمایی خوبت ممنون خواهر کاش بعضی ها مثل شما شعور و شخصیت داشتن 

یک صلوات بفرستید 

مرسی از راهنمایی خوبت ممنون خواهر کاش بعضی ها مثل شما شعور و شخصیت داشتن

خواهش می کنم،انشاءالله موفق باشید،نماز خیلی ساده هست و زمان کمی هم لازم داره منتهی این شیطانه که تو ذهنتون سخت جلوه ش میده تا سراغش نرید و مثل خودش رانده شده درگاه الهی بشین.

دنیا می خوای به نمازت بچسب آخرتم می خوای به نمازت بچسب

یه توصیه و تاکید خواهرانه هم دارم

حتما همین الان تو نت سرچ کنید  صوت چگونه یک نماز خوب بخوانیم پناهیان

صوت پنج جلسه سخنرانی استاد پناهیان هست راجع به نماز ، هندزفری بذارید هر وقت فرصت داشتید روی سرعت 1و نیم گوش بدید که کمتر هم وقت بگیره

از اون صحبتای تکراری که همیشه شنیدید نیست،دیدگاهتون نسبت به نماز تغییر می کنه 

حتما توصیه می کنم همه گوش بدن. 

هر وقت نماز خوندید برای منم دعا کنید...