2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیاوش قمیشی ک همشووووووو 

اهنگ ابی هم دلپوش و

دوست دارم سبد سبد و اون دوتا مست چشات منو‌خابم میکنه... بازم هست اما خضور ذهن ندارم الان 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

وااای من عاشق این دوتام

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

صورت عکست توآلبوم خیسه 

دوباره خاطره تو بوسیدم😭😭

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

اما يه اهنگي داره ابي اسمش رو نميدونم ميگه وقتي دلگيري و تنها غربت تمام دنيا ........ خيلي دوسش دارم ...

هیچ تنها و غریبی طاقت غربت چشماتو نداره
هر چی دریا رو زمینه قد چشمات نمی تونه
ابر بارونی بیاره وقتی دلگیری و تنها
غربت تمام دنیا
از دریچه ی قشنگ چشم روشنت می باره
وقتی دلگیری و تنها…..
نمی تونم غریبه باشم توی آیینه چشمات
تو بزار که من بسوزم مثل شمعی توی شبهات

توی این غروب دلگیر جدایی
توی غربتی که همرنگ چشاته
همیشه غبار اندوه روی گلبرگ لباته
حرفی داری روی لبهات