2777
2789

تو عقد یه مسائلی پیش اومد که شوهرم خیلی از طرف خونوادش دلسرد شد اینم بگم پیش مامانش بزرگ نشده نامادری بالا سرش بوده البته این حرف رو شوهرم اومده بود خونه بعد تلفنی زنگ زد به مامانش اینو گفت 

بنظرتون با مادرشوهرم حرف بزنم ؟ 

خدامیدونه با اینکه دل خوشی ازش ندارم شوهرم میگه نمیخاد زنگ بزنیم میگم نه مادراته هر چندوقت زنگ بزنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اشکالی نداره که فکر میکنه من همچیو به شوهرم یاد میدم؟نمیدونم چرا هیولا میبینتم

عزیرم کاش یادبگیری فقط سکوت کنی

به مرور همه چی درست میشه

نشه هم به ضررت نیست

سکوت کن‌

سکوت خیلی خوبه

بخاطرخودت میگم❤️

این اشکالی نداره که فکر میکنه من همچیو به شوهرم یاد میدم؟نمیدونم چرا هیولا میبینتم

فاصلتو باهاش رعایت کن صمیمی هم نشد جلوشو سعی کن باهاش خوب باشی و جوری نشون بدی که انگار دوست داری شوهرت باهاش صمیمی بشه  

هر چی شوهرت میگه گوش ‌کن دنبال دردسر نباش خانواده شوهرمنم همین فکر میکردن ک میکنن

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

خودشیرینی نکن وقتی تشخیص میده زنگ نزنه دخالت نکن تجربه شده که میگم فقط شنونده خوبی باش برای درددل شو ...

اخه گریه زاری میکنه پشت تلفن بیاو ببین من میگم دلش نشکنه وقتیم رفت و امد میکنیم فقط موش میدوونه

خوب فکر کنه هیولایی، چه بهتر. فکر میکنی الان زنگ بزنی دلجویی کنی میگه چقدر خوبی ، یه صفت دیگه بهت میبنده. ولش کن. شوهرت میدونه و مادرش. اصلا. رودررو احترامش را نگه دار

هر چی شوهرت میگه گوش ‌کن دنبال دردسر نباش خانواده شوهرمنم همین فکر میکردن ک میکنن

اخه شوهرمنم اهل بیخیال شدن نیست هی داغ میکنه میگه زنگ نزنیم باز میبینم هفته دیگه میگه گوشیو بده کو یه زنگ بزنم

هر چی شوهرت میگه گوش ‌کن دنبال دردسر نباش خانواده شوهرمنم همین فکر میکردن ک میکنن

بعد ها اگه خدایی نکرده اتفاقی براشون بیفته ممکن نیست شوهرم پشیمون بشه دلش بکوبه بگه کاش بهم میگفتی بهشون بیشتر سر بزنیم؟

اخه گریه زاری میکنه پشت تلفن بیاو ببین من میگم دلش نشکنه وقتیم رفت و امد میکنیم فقط موش میدوونه

عزیزم جووونی گول میخوری 

اینهمه خانوم که کلی تجربه دارن  به شما میگن که کاری نداشته باش به رابطه شون 

شما علنا داری به شوهرت اموزش میدی که باج بده به مادرش 

اون هی ناراحتی کنه شما ببشتر نازشو بخرین 

ببخشید ولی به درک که ناراحته 

مادری که از خونه خریدن بچه ش ناراحت بشه ( حالا به هر دلیلی ) نشون میده که نرمال نیست 

بعدا برای خودت دردسر میشه 

به جای اینکه تو گوش شوهرت بخونی که دل مادرشو بدست بیاره خودتو بیشتر جا کن تو دلش 

اما نه با خودشیرینی 

البته معذرت میخام این کلمه رو به کار میبرم ولی رفتارت عین مصداق خودشیرینه 

فقط این حرفا رو به عنوان خواهر بزرگ ازم بپذیر و تلخیشو به دل نگیر

عزیزم جووونی گول میخوری اینهمه خانوم که کلی تجربه دارن به شما میگن که کاری نداشته باش به رابطه شون ...

خودم ادمیم که اصلا حوصله این خاله بازیارو ندارم از طرفیم گفتم یه مشورتی کنم که بعدا نگم چرا به ذهنم رسیدو نکردم 

مرسی عزیزم💓

خوب فکرکنه چه اهمیتی داره؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖