2777
2789

منظورم از زیادی صمیمی نبودن یعنی حریم خصوصی ای که بعضیا میگن مهم نیست براش مهمه و اصراری به صمیمیت و نزدیکی بیش از اندازه به این بهانه که همسر محرم ترینه نداره

حالا شما بگید از شخصیت همچین خانمی چه برداشتی دارید و به نظرتون در نگاه همسرش چه کاراکتری داره 

همیشه لباس مرتب و شیک می‌پوشه تو خونه و اصلا شوهرش این خانم رو با یه لباس ارزون یا شل و ول که شاید خیلی خانما بگن به خاطر راحتی تو خونه می‌پوشیم ندیده 

البته اینطور نیست که خودشو اذیت کنه بابت این موضوع کلا مدلش‌ همینه 

اصلا درددل نمیکنه از مشکلاتش تا حالا به همسرش چیزی نگفته 

درباره میزان پس انداز و درآمدش به طور مشخص به همسرش چیزی نمیگه

نه به گوشی همسرش کاری داره و سرک می‌کشه نه اجازه میده همسرش این کارو بکنه و رمز گوشیشو همسرش نمیدونه 

در رابطه با خانواده آقا و مسائل تقسیم ارث اصلا دخالت نمیکنه و خونسرده و در مقابل اجازه هم نمی‌ده همسرش بدونه تو خانواده زنش چه خبره و کی چی برده یا چیکار می‌کنه 

موقع بیماری در حد معمول از همسرش کمک میگیره و خیلی اهل انتظارات زیادی و چسبیدن به همسرش نیست در کل 

همه چیزشو دوست داشتم و تقریبا خودم اینجوری بودم و احترام بینمون رو دوست داشتم 

بجز اون که هیچ دردودلی نکنی،خوب آدم خفه میشه که

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه اینطوری

ولی من اصلا نمیتونم

اخه مگه نزدیک تر از همسر هم وجود داره؟

اگر بخوام مثل دیگران باهاش رفتار کنم پس تو رابطه جنسی هم سرد میشه آدم

یه لحظه حس کردم یه زندگی رباتیه

من خودم دوست دارم محرم ترین دوستم همسرم باشه که هست

ولی در مورد خانواده اینکه رازای خانواده رو نیایم پیش شوهر بگیم حقه

لباسم آدم همیشه مرتب باشه خوبه ولی درصورتی که به راحتیمون لطمه نخوره

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بنظرم ایشون از همسرش حس امنیت نمیگیره

هر چند که با کلیت رفتارش کاملا موافقم ولی مثلا دونستن رمز بنظرم چیز بدی نیست یا مثلا مسائل مالی رو میشه که با اطلاع همسر انجام داد ایرادی نداره 

هرکسی یه مدلیه...مثلا ما بخوایم هم نمیتونیم مالی سوا باشیم...درد و دل دو طرف باهم داریم ولی هردو طرف حریم خانواده ها رو رعایت میکنیم....کمک هم هرچی از دستمون برمیاد در حق همدیگه دریغ نمیکنیم