2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خوبه کلاس میری؟

نه اولش دوماه رفتم کلاس پیش یه خانمی اونم دفتر خیاطیش رو میذاشت جلوش از روش واسه ما میخوند بعدم میگفت عکس بگیرین دو سهمیلیونم از ما پول گرفت اصلا روی چرخ خیاطی نداد چیزی بدوزیم،  بعد من چند ماه هست تو اینستا تو اینترنت کلیپ خیاطی آموزش خیاطی میبینم هی از روی اونا میدوزم

نه اولش دوماه رفتم کلاس پیش یه خانمی اونم دفتر خیاطیش رو میذاشت جلوش از روش واسه ما میخوند بعدم میگف ...

چ خوب منم دوست دارم یادبگیرم اینستا ندارم

کار باچرخ صنعتی انجام میدم تو خونه ولی برش زدن بلدنیستم

چ خوب منم دوست دارم یادبگیرم اینستا ندارمکار باچرخ صنعتی انجام میدم تو خونه ولی برش زدن بلدنیستم

خب چی میدوزی مگه؟ 

کنجکاو نشدی ببینی اونایی که میدوزی برش زدنش چطوریه؟ 

کارهای برش زده تیکه ای میارم مثل آستین یقهجیب وصل کردنیه بارکلاس رفتم ولی اصلا حوصله ام نگرفت برش بز ...

خب مسلما وقتی جیب و یقه رو میتونی بدوزی برش زدن هم میتونی زودی یاد بگیری

من اندازه یه رگال کوچیک لباس اشتباه برش زدم اشتباه دوختم خراب کردم ولی هی باز رفتم پارچه خریدم تا درست یاد بگیرم اینقدر فیلم آموزشی میبینم جزوه های خیاطی رو میخونم تا هی ایرادهایی که دارم رفع بشه