جودی_بدون_لنگ_دراز مدیر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8332 عنوان خدای نکرده سقف خونه نریزه رو سرم | مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 33 پست حدودا یک سال پیش مدت طولانی اب جوب میرفته تو پی ساختمان ما متوجه نبودیمسقف اتاق صدای شکستن میده خونه خراب نشه خدای نکرده؟ کیو بیارم که خونه رو بررسی کنه؟ 1404/02/21 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جودی_بدون_لنگ_دراز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8332 الهی عزیزدلم فداتشم .خدااااا گلم من فقط وسیلم امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم عزیزدلم. عشششقییییی❤❤😘 ... سلام عزیزم با دونفر صحبت کردم گفتن چون خونتون پی دارهمشکل خاصی پیش نمیاداگر پی نداشت نشست میکردچون خونمونم سی سال ساخته ،گفتن فقط بخاطر قدیمی بودنش صدا میده ولی چون اون ابه باعث ترست شده فکر میکنی خونه داره میریزه
ajآلا عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 6597 سلام عزیزم با دونفر صحبت کردم گفتن چون خونتون پی دارهمشکل خاصی پیش نمیاداگر پی نداشت نشست میکردچون خ ... سلام عزیزم.خب خداروشکر که مشکل جدی نبوده خوشحال شدمهمیشه خوش باشی عزیزم
جودی_بدون_لنگ_دراز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8332 سلام عزیزم.خب خداروشکر که مشکل جدی نبوده خوشحال شدمهمیشه خوش باشی عزیزم سلامت باشی عزیزم