2777
2789
عنوان

رنگ نوزاد چهل روزه

131 بازدید | 21 پست

مدفوع نوزاد ۴۰ روزه ک هم شیرخشک میخوره هم شیرمادر چ رنگی باید باشه 

نوزادم یک روز درمیون مدفوع میکنه قبلا خیلی زور میزد انقدر ک سیاه میشد صورتش

الان ی روز درمیون مدفوع داره سبز کمرنگ با بوی بد. طبیعیه؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که شیرخشکین متاسفانه یکم درگیریبوست هستن

بادوغن بادام شکم وپهلوشوخلاق عقربه های ساعت ماساژبده آروم بعدباپارچه ببندین خوب میشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

اگه شیر خودتو میخوره چیزای ملین زیاد بخور مثل الو سوپ روغن زیتون و ...

اینم تاثیرداره اگه خودت یبوست داشته باشی بچه هم داره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

یبوست داره و پهلوهاش سرما خورده یه چیزی دور پهلوش ببند گرم بشه رنگ مدفوع درست میشه برای یبوست هم دور ...

یعنی بخاطر سردی رنگ مدفوع سبزشده؟

وای خدا خیرت بده حتما اینکاررو میکنم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

اگه شیر خودتو میخوره چیزای ملین زیاد بخور مثل الو سوپ روغن زیتون و ...

فکرکنم شما خیلی اطلاعاتت درسته 

ی سوال درمورد خودم من از موقع زایمانم ببعد بنیه م ضعیف شده بقدری ک هرکی راه رفتنمو میبینه میگ بخیه ات خوب نشده؟

وزنم بالاس و کم نشده ولی درعوض اصلا قدرت ندارم جون ندارم چیکار کنم 

فکرکنم شما خیلی اطلاعاتت درسته ی سوال درمورد خودم من از موقع زایمانم ببعد بنیه م ضعیف شده بقدری ک هر ...

بخیه هاتونوروزی چندبارباسشوارخشک کنین چیزای ملین وبدون بادبخورین آلوروخیس کنین داخل آب باتخم شربتی کاچی بامغزیجات اصلافراموش نشه اگه میتونی شکم بندببندین

چیزای بادشکن مثل چهارزیره بخورین که بادهای شکمتون بره چندکیلویین؟

متاسفانه وزنم بالاست 

صد 

کمرم خیلی درد میکنه جای آمپول سزارین 

انگار همون آمپول وسط مهره های کمرم گیر کرده .انقدر ک تعادل ندارم موقع راه رفتن 

وزنم بالاس ولی قوت ندارم 

کمرم خیلی درد میکنه جای آمپول سزارین انگار همون آمپول وسط مهره های کمرم گیر کرده .انقدر ک تعادل ندار ...

سلام اسی منم مثل تو کمرم خیلی درد میکنه نمیتونم درست راه برم چهار ماه از سزارین میگزره

فکرکنم شما خیلی اطلاعاتت درسته ی سوال درمورد خودم من از موقع زایمانم ببعد بنیه م ضعیف شده بقدری ک هر ...

خب عزیزم چیزای مقوی زیاد بخور 

مثلا خود من هر روز تا ده روز ماهیچه میخوردم برای یه وعدم 

مغزیجات حتما بخور 

کاچی و عسل و ارده و شیره حتما بخور 

استراحت هم زیاد بکن چون بعضی مادرا وقتی بچه بیداره درگیر بچه هستند و وقتی بچه می‌خوابه کار خونه انجام میدن در صورتیکه اونموقع باید استراحت کنن تا توان داشته باشند وقتی بچه دوباره بیدار میشه بهش رسیدگی کنند 

من خودم اصلا کار خونه و ... برام مهم نبود با اینکه مادرم اینا میگفتن بچه خوابه به کارهات برس و ... ولی وقتی بچم می‌خوابید منم می‌خوابیدم و استراحت میکردم چون می‌دیدم واقعا توان ندارم بخوام کار کنم