2777
2789
عنوان

دکوپاژ لب و شیلدینگ

824 بازدید | 16 پست

سلام دوستان کسی تجربه دکوپاژ لب داره؟ 

۱۸ روز که از دکوپاژ میگذره هنوز کمی لبهام درد داره بهش دست میزنم و بعضی جاهاش کبودی داره 

کسی چیزی میدونه بهم بگه 

نا امید نباش خدا همین‌جاست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مقدار درد و کبودی تا دو هفته طبیعیه ولی اگه بعد از ۱۸ روز هنوز درد و کبودی داری، بهتره حتماً با کسی که کارت رو انجام داده یا یه دکتر پوست مشورت کنی.

ممکنه پوستت حساس‌تر از حد معمول باشه یا تکنیک اجرا خوب نبوده باشه.

تا اون موقع بهتره بهش دست نزنی، لب‌هات رو مرطوب نگه دار و از ضدآفتاب مخصوص لب استفاده کن.

اگه ترشح یا تغییر رنگ غیرعادی دیدی، حتماً زودتر پیگیری کن چون ممکنه نشونه‌ی عفونت باشه

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

یه مقدار درد و کبودی تا دو هفته طبیعیه ولی اگه بعد از ۱۸ روز هنوز درد و کبودی داری، بهتره حتماً با ک ...

پیگمنترم گفته باید پماد موپیروسین و آن آن بزنم و ۴۰ روز صبر کنم

خیلی عمیق برات زده همون روزم خیلی ورم کردی لابداگه اذیتی قرص اناهیل بخور مخصوص رفع کبودیه من استفاده ...

خیلی وحشتناک ورم کرد الان چند روز که لبام ورزش رفت 

پیگمنترم گفته باید پماد موپیروسین و آن آن بزنم و ۴۰ روز صبر کنم

موپیروسین پمادیه که برای پیشگیری از عفونت و کمک به بهبود سریع‌تر پوست استفاده میشه. اون ۴۰ روز هم برای اینه که پوست کاملاً ترمیم بشه و هیچ عارضه‌ای پیش نیاد.چون فرآیند بهبودی ممکنه زمان‌بر باشه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |