2777
2789

شوهرم و داداشش شریکن چند ساله یه آپارتمان درست کردن البته امسال تموم کرد شوهرم خااست بره تو یکی از واحدها برادشوهرم بزرگتره گفت من میرم.ولی نمیزاره شوهرم بره

خونه برادرشوهرم ویلایی دوخواب ماشین رو هست گفته شما بیاید اینجا جای خودم شوهرم قبول کرده. دارم دق میکنم من باید برم تو خونه ی کثیف اون بعد اون بره خونه نوساز با وسایل کاملا نو

گفتم خونه ی اونجا به درد نمیخوره بهم گفت مردم همینم ندارن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

باید شوهرت عاقل میبود قبول نمیکرد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بفروشید جفتتون سهمتون و جدا کنید هر کی بره برا خودش خونه نوساز بگیره 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

چرا شریکن ولی عمرا اگه بزارهمیگه برا فروشن

چه زورگو هست 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

چرا شریکن ولی عمرا اگه بزارهمیگه برا فروشن

شما سهم خودتونو بفروشین 

اون بشینه تو سهم خودش 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

قبول نکن نرو تو هم برو یکی دیگه از واحدش یا بگه مشورت کردم خانومم گفته نه

اگه این حرفو زد که پیش عالم و آدم خفیف میکنه 

شوهرم فقط یه پادو هست. الان ۱۳ ساله فقط نوکریشو میکنه

هیشکی باور نمیکنه بگم ماشین خارجی زیر پاشه الانم خونه فول امکانات 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم