2777
2789
عنوان

اوقات شریف و پرفضیلت نماز شب هست

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 20 پست
التماس دعا ....بسی خوش بحالت

و من الله التوفیق 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

التماس دعا خیلی گرفتارم ...😔

یا الله فتاح! و من الله التوفیق .

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واسه کنکور و دانشگاه رفتن منم دعا کن🥺🥺

و من الله التوفیق 

التماس دعا فرزانه هستم خیلی گرفتارم

یا الله  یا قادر  یا فتاح. و من الله التوفیق 

من از زمانی که مادر بزرگم از روستا میومد خونمون وشب میخوند خیلی دوست داشتم بخونم ولی متاسفانه نتونستم شرایطش پیش نیومد   

طاعات عباداتت قبول

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

من از زمانی که مادر بزرگم از روستا میومد خونمون وشب میخوند خیلی دوست داشتم بخونم ولی متاسفانه نتونست ...

ان شاءالله امشب فرداشب پس فرداشب ....

اگر حال نداشتید همون ۲ رکعت یا کمی بیشتر از ۱۱رکعت رو بخونین .... و من الله التوفیق