2777
2789

تو رو خدا هرچی چیزی که نمی خواین و تو خونتون اضافی جمع نکنین بیارین برا معلم بچتون

یک معلم از دانش آموزش جز درس خوندن هیچ توقعی نداره

الان من موندم با این همه گلای پلاستیکی و چنتا ظرف بلور کاوه لب پریده و...چه کنم

البته من معلم نیستم برا همسرم آوردن بنده خدا میگ من هیچ توقعی ندارم ازشون

ولی این کار واقعا توهین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣🤣🤣 ماهم تو خونه داریم این گلا رو. اما مامانم نگه میداره میگه بچه ها با عشق آوردن. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

اره درست می گید 

طرف ۱۵ ساله تو دستش یه تراول پنجایی رو آورده میگه بفرمایید شما خیلی برای ما زحمت می کشید قابل شما رو نداره

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست

الان که پول جمع میکنن من واسه معلم پسرم عکس معلم و پسرم روچاپ کردم بعد میز کشیدم معلم خیلی خوشش اومده بودهمه بچه های کلاس هم پول جمع شد سکه خریدن با کیک و گل 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

حالا من کاری به ظرف های لب پریده ندارم...ولی مگه گل آوردن چشه؟؟!!

گل آوردن مشکلی نداره عزیزم ولی گل تا گل داریم من دارم میگم اصلا انتظاری نداره بنده خدا از بچه هاش

حالا من کاری به ظرف های لب پریده ندارم...ولی مگه گل آوردن چشه؟؟!!

گل هایی که تو خونه هست رو میارن یه شاخه اش رو

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

بله میزارم سرکوچه فقیر ببره ولی مامانی محترم خودشون زحمت بکشن ببرن بزارن دم در خونشون نه اینک کادو بدن

قندون بلور با سر لب پر شده آخه 

من حرفم این نیارین اینک هیچ چیزی نیارین هزاربار بهتراز اینکه وسایل به درد نخورتون بیارین