2777
2789
عنوان

موهام داغون شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 32 پست
بله درمان کنیدبیشتر سعی کنید استرستون رو کم کنید و بهشون برسیدپروتئین تراپیم برای وز شدن کمک میکنهما ...

حتما تیروئیدمو همین چندروز دوباره میرم دکتر و مثل قبل رسیدگی میکنم خداکنه بهتر شن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیرخودت رو میدی،اگه آره که ریزش مو به خاطرهمونه

اره شیرخودمو میدم.ریزش هیچی من از شکل موهام سربه بیابون میذازم اخرش.بدشکل وزززز انگار مو مصنوعی از اون زشتاس که ضخیم و توهم رفتن

نه عزیزم مجردمولی منم مثل تو موهام بدشکل شد و کچل شدم یه بار دکتر رفتم چند تا چرت و پرت الکی و بی اث ...

موخوره چروک چیه؟من تنبلی تخمدان ندارم اینم شنیدم خیلی تاثیرمیذاره.مگه تیروئیدت درمان شد؟؟دکتر که به من گفت تیروئید درمان نمیشه تا اخر عمرت داری

موخوره چروک چیه؟؟راه درمان نداره؟میگه نمیگن واسه موخوره کوتاه کنید من به این امید کوتاه کردم

همین که مو مثل سیم ظرف شویی میشه اسمش موخوره چروکه که بیشتر در اثر اختلال هورمونی به موجود میاد

مو ضخیم تر از حالت عادی میشه مثلا برا من مشکی شده ،مو های عادیم قهوه ایه ،یه جاش نازکه یهجاش ضخیم ،دست میکشی حس بدی داره و بد حالته ،فرفریه

کوتاهیم تاثیری توش نداره

موخوره چروک چیه؟من تنبلی تخمدان ندارم اینم شنیدم خیلی تاثیرمیذاره.مگه تیروئیدت درمان شد؟؟دکتر که به ...

تیرویید دو مدل داره

برا من مثل شما نبود ،دوسال دارو خوردم خوب شدم

همین که مو مثل سیم ظرف شویی میشه اسمش موخوره چروکه که بیشتر در اثر اختلال هورمونی به موجود میادمو ضخ ...

اره دقیقا حس بدی میده انگار یه چیز ضخیم زیردستت نه موی نرم..پس چیکار کنم کوتاه نکنم بذارم بلندباشن؟

اره دقیقا حس بدی میده انگار یه چیز ضخیم زیردستت نه موی نرم..پس چیکار کنم کوتاه نکنم بذارم بلندباشن؟

نمیدونم عزیزم منم موندم چیکار کنم فعلا باید برم دکتر ببینم چی میگه ،

کوتاهی که تاثیری نداره هرجور خودت دوست داری