2777
2789
عنوان

کیا میخان بچه‌ی دوم بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 49 پست
۵ سال ولی اگه به قبل برمیگشتم ۳ سال خوبه چون پسرم تو بچگی خیلی آروم بود الان دوتاشونم خیلییی شلوغهاز ...

الآنم خوبه بیار 

کاربر قدیمی ۹۷هستم😊.                                                     مادَرَمْ‌گُفْت:حُسِینْ‌تِکِه‌کَلامَتْ‌باشَد؛ هَروَقْت‌شُدےمَسْتِ‌رُخَش‌؛شیرَمْ‌حَلالَت‌باشَد! مِثلِ‌یِک‌مُردِه‌کِه‌یِکْ‌مَرتَبه‌جان‌میگیرَد؛ دِلَم‌اَزبُردَنْ‌نامَت‌هَیِجان‌میگیرَد! قَلَبم‌اَز‌کارکہ‌اُفْتادبِه‌مَن‌شُوک‌نَدَهید؛ اِسمِ‌اَرْبابْ‌بیایَد،ضَرَبان‌میگیرَد:))!🫀 ️ 

اوردم دومی رو اما همش دعوا و حسودی میکنن همش میگم کاش یکی بود

خدا حفظشون کنه

چن سال تفاوت سنی دارن ؟

کاربر قدیمی ۹۷هستم😊.                                                     مادَرَمْ‌گُفْت:حُسِینْ‌تِکِه‌کَلامَتْ‌باشَد؛ هَروَقْت‌شُدےمَسْتِ‌رُخَش‌؛شیرَمْ‌حَلالَت‌باشَد! مِثلِ‌یِک‌مُردِه‌کِه‌یِکْ‌مَرتَبه‌جان‌میگیرَد؛ دِلَم‌اَزبُردَنْ‌نامَت‌هَیِجان‌میگیرَد! قَلَبم‌اَز‌کارکہ‌اُفْتادبِه‌مَن‌شُوک‌نَدَهید؛ اِسمِ‌اَرْبابْ‌بیایَد،ضَرَبان‌میگیرَد:))!🫀 ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امشب فهمیدم باردارم...دلم بچه میخاست پسرمم بشدت تنها بود...ولی الان پشیمونم حس میکنم زود بوده پس ...

بعدا خوشحال میشی از اینکه زود اوردی مبارکه چندهفته ای

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
بعدا خوشحال میشی از اینکه زود اوردی مبارکه چندهفته ای

تازه یکماهه.... امروز تست زدم آنچنان خط پررنگی افتاد ک تعجب کردم😅...

امیدوارم اینطور ک میگید باشه ...من با زایمان خیلی بد افسردگی گرفتم تو کرونا و قرنطینه و ناسازگاری همسرمو و ... نتونستم زیاد با پسرم خوب باشم احساس میکنم در حقش کم کاری کردم ... بیشتر ناراحتیم برا پسرمه ...

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اصلابه دومی فکرهم نمیکنم پسرمم که میگه اصلانه خواهرمیخوام نه برادربچه نیار

دختر منم میگه نمیخام

یکی هم میگه بیار میخاد کلشو بکنه😐😅

خودمم تا حالا نمی‌خواستم تازه بهش فکر میکنم