2777
2789

سلااااام بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه من خیلی ها رو تو تاپیک ها و.... دیدم همسرشون همچین حرفی بهشون زده یکیش خود من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم شوهره اين حرفو ميزنه خانومه اينجا تاپيك ميزنه چرا شوهرم گفت الانم بايد فك كمين چرا شوهرش گفت 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

ای بابا تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن من شوهرمو خیلی دوستدارم ولی یه بار تو دعوا بهش گفتم ازت بدم میاد متنفرم ازت

اونم گفت اگه به خاطر بچه نبود طلاقت میدادم ازت سیرم😒

اما دو ساعت بعد میگفت اگه تو نباشی سکته میکنم😁

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
نميدونم شوهره اين حرفو ميزنه خانومه اينجا تاپيك ميزنه چرا شوهرم گفت الانم بايد فك كمين چرا شوهرش گفت ...

شما اگ به تاپیک دقت کنی متوجه میشی اشخاصی که این موضوع براشون پیش اومده رو دعوت به همفکری کردم بنابراین شما اشتباه وارد شدی

من یبار به شوهرم گفتم دیگه نمیخامت و ازت جدا میشم وای خدا پتو رو گذاشث رو گلوم داشت خشم میکرد واقعا مرگ رو به چشمم دیدم با این جماعت در نیوفتید موقع عصبانیت خیلی  خطرناک میشن

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد