2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غلط کردن پیش دبستانی اصلا دلبخواهی چرا سنی ک بچه باید بره مدرسه  رو با پیش دبستانی ک فقط برای یادگیری خواندن حروف هست هدر بدید توی مدرسه تکرار و تمرین میکنه مینویسه و...بهتر یاد میگیره  پول هریه ب دهنشون مزه کرده

....

غلط کردن پیش دبستانی اصلا دلبخواهی چرا سنی ک بچه باید بره مدرسه رو با پیش دبستانی ک فقط برای یادگیر ...

من موردی که ذهنم را درکیر کرده اینه که پسرم این اموزشها که توی پیش دبستانی هست را هنوز مسلط نیست....

سنجش قبول شد ولی من فکرم درگیر که چیکار باید بکنم

من موردی که ذهنم را درکیر کرده اینه که پسرم این اموزشها که توی پیش دبستانی هست را هنوز مسلط نیست.... ...

شما خودت باش تو خونه کار کن زیادم اگ گوشی و بازی و ...سرش گرمه کمرشون کن حواسش جمع درسش بشه سال اول مهم ترین پایه ست اگ خراب شه تااخر بچه با اون بار ها ی منفی و برچسب هایی ک براش میزارن یادش نمیره و حس میکنه خنگه همه چی بی فایده ست

....

شما تجربه ای داشتین؟

برادر من متولد ۷۲ کلاس اول مدرسه نمونه دولتی میرفت معلمش به مادرم پیشنهاد داد بذار تکرار کنه کلاس اول رو مادرم خودش معلم بود بعد عید دیگه نفرستادی خیلی بهتر شد من خودم شاگرد زرنگ بودم میخواستم جهشی بخونم چقدر  خدا رحم کرد نخوندم هر چی پایه بالاتر میرفت میدیددم چند تا بچه نیمه دومی تو کلاس چقدر از ما ها تسلطشون بیشتره با اینکه لزوما باهوش تر هم نبودن 

بعد گلم تکرار کردین کلاس اول را؟

برادرم بله بعدم بزرگ شد مهندسی عمران خوند تازه همزمان سر کار هم میرفت و از آستارا اجازه گرفته بود سر کلاس نمی رفت از بچه ها جزوه می گرفت 

عزیزم تکرار کن از خداتم باشه هر چی بچه دیرتر بره مدرسه موفق تره

این نظریه شما کاملا اشتباهه , هرچه دیرتر بره موفق تره؟!

هر کودکی مهارت ها و توانایی های ویژه ای داره(اهمیت پرورش و تقویت مهارت ها رو نمیشه نا دیده گرفت!)،درستش اینه با توجه به میزان مهارت و سطح توانایی پیش برن نه زود و دیر تر از سن تعیین شده ، سن ملاک هست اما مهمتر اون سطح توانایی و قدرت یادگیری هست

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

شما خودت باش تو خونه کار کن زیادم اگ گوشی و بازی و ...سرش گرمه کمرشون کن حواسش جمع درسش بشه سال اول ...

کاش گلم اهل گوشی و تی وی بود. اصلا نیست. بسیار پسر خوب و منطقیه ولی خب نق نقو. مشکلی که هست گلم به هیچ عنوان با من راه نمیاد برای درس و آموزش. من اصلا ادعایی ندارم که بخوام بگم چقدر آموخته علمی دارم، ولی گلم‌تمام عمرم را درس خوندم. از زبان گرفته تا بازرگانی. ناراحتم که چرا پسرم همکاری با من نداره که اگر چیزی باید کنار هم بخونیم انجام بدیم. امسال پوستم کنده شده برای کلاس انلاینش