2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دقیقا نمیدونم ولی احساس میکنم یا امسان یا سال دیگهو قدش هم ۱۸۳ الی ۱۸۵ موهای مشکی و چشم آبروی ...

ممنون گلم از اخلاقیاتشم میگی؟ حست نسبت به ازدواجم چیه؟ خوشبخت میشم؟ بیشتر احتمالش امساله یا سال بعد؟

و کجا باهاش اشنا میشم و جذب چی من میشه

ممنون💖

ام عزیزم احساس میکنم یا دی ماهی یا فروردین دختر خون گرمی هستی تقریبا برونگرا ازت وایب خوبی گرفتم

بقیه منو میگی 

جواد تو رابطه است با کی؟ چرا همش میخواد با من لاس بزنه؟قصدش چیه؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

به نظرم خیلی باهم دعوا میکنید سر چیز های بی خود من حس کردم بچه هم داشته باشید که خیلی روشون تعضبر دا ...

آره بچه دارم...

دعوا داریم عامل دعوا همسرمه...

با اومدن نی نی جدید زندگیم بهتر میشه؟؟

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان جواد با کسی تو رابطه است؟

فکر نمی‌کنم ولی انگار کسی داره تلاش میکنه مخش رو بزنه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

متولد دی یا فصل زمستونA به نظرم رشتتون تجربی هستش درسته

درسته.        هرچی به ذهنتون اومد و بگید 

A. پسر خالمه بین ما خالم یکسری اتفاق هایی افتاده که چندین ساله قهریم خانوادم منو میدن به پسر خالم؟ 

حدودا کی؟ 

میره توی اداره کار کنه یا جای دیگه یعنی شغلش چی میشه؟ 

قبل از اینکه بیاد وضع مالیش خوب میشه خونه و ماشین میخره؟ در چه حدر خوب میشه وضع مالیش؟ 

@نیکوپیما‍ 

@نیکوپیما‍ 

سلام عزیزم مال منم میگی🥺🤍با فرزاد ازدواج میکنم؟ویژگی هاشو میگیامسال یکی از دانشگاه های تهران قبول ...

سلام قشنگم🎀❤️

اره احساس میکنم ازدواج می‌کنی تا ۲،۳ سال آینده

قیافه بانمکی داره قدش هم ۱۸۰ تا ۱۸۴

نمیخوام دلت رو سرد کنم دانشگاه قبول میشی ولی تهران فکر نکنم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم