2777
2789
عنوان

معنی این رفتارهاش چین به نظرتون

173 بازدید | 21 پست

اگه یه نفر واستون یه ویدیو فرستاده باشه شما سین بزنین جواب ندین (ویدیو از این تیکه کنایه ها نه‌. موزیک ویدیو) بعدش ۳ ۴ روز بعد هم بهتون پیام بده بگه دلم واست یه ذره شده این یعنی ادم وابسته ایه یا صرفا دوستتون داره؟ اینم بگم کلا رفتارش اینطوریه یعنی قبلا هم بارها پیش اومده باشه شما خیلی گرم رفتار نکردین یا اینکه ویدیو و اهنگاشو سین زدین چیزی نگفتین اما بازم اون گرم رفتار میکرد و احساسشو میگفت

ولی خب اینطوری هم نبود که اذیت کننده باشه رفتارش و خیلی سیریش بشه فقط برام عجیبه چون مگه نباید بهش برمیخورد مثلا؟ دیگه کلا هیچ پیامی نمیداد و...

اما چندروز یکبار پیام میده یا حتی بعضی اوقات بعد از چندهفته بازم بهتون پیام میده صحبت میکنه

این یعنی ادم ساده ایه؟ یا اینکه به خاطر احساسش از غرورشم گذشته؟ یا دوستتون نداره و وابسته هست؟ چون همیشه ام حمایتم کرده و اینطور نبود که فقط به فکر خودش باشه اما از طرفی یه رفتارایی عجیبه که بهش برنخورده واسه همین سوال شد برام

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

شايد عزت نفس نداره 🥲

نه اخه خیلی ادم قوی ایه انگار

شرایط زندگیش سخته بازم تو درس تو همه چیز عالیه کلی هم دوست و رفیق داره یعنی درواقع هیچ نیازی به من نداره اما بازم حتی با وجود رفتارام گرم رفتار میکنه یا مثلا مشکلی داشته باشم هوامو داره

همین گیجم کرده 

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اینکه میخواد مختو بزنه، آما آدم صبوریه 

وقتی سین میکنی و چیزی نمیگی فک میکنه که همچینم بدت نمیاد فقط تلاشش کافی نبوده، واسه همین چند روز بعد دوباره یه حرکتی میزنه...

توم تکلیفشو روشن کن، یا جواب بده یا نذار پیام بده.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
خوب دوستت داره دیگه معلومه تو با سکوت او را تایید کردی تا حالا...

خب منم مشکلی باهاش ندارم اما دوستش هم ندارم به اون صورت که خیلی بخوام اهمیت بدم و...

خنثی هستم درواقع

یعنی اینکه میخواد مختو بزنه، آما آدم صبوریه وقتی سین میکنی و چیزی نمیگی فک میکنه که همچینم بدت نمیاد ...

یعنی رفتاراش برنامه ریزی شده س؟ یا اینکه مثلا اونموقع ک پیام میده بدون برنامه بوده و به خاطر احساسات؟ چون یهو پیام میده حس میکنم شاید واقعا خیلی اذیت میشه

مثلا یهو گفت تو خیلی برام عزیزی

یا اینکه دلم خیلی تنگ شده برات و..

بی مقدمه

یعنی رفتاراش برنامه ریزی شده س؟ یا اینکه مثلا اونموقع ک پیام میده بدون برنامه بوده و به خاطر احساسات ...

حساسات آقایون مثل احساسات ما نیست که یهو بجوشه و رو کاراشون تأثیر بذاره، اصلا هم اینقدرا که فکر میکنی عمیق و حساس نیستن..

چهارتا پیام و ابراز علاقه نشونه دوست داشتن یا وابستگی نیستن.

صرفا روشنه که میخواد باهات ارتباط داشته باشه، 

و واکنش نشون ندادنت خودش یه جور واکنشه، اگه نمیخوای خودت رو درگیرش نکن.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
حساسات آقایون مثل احساسات ما نیست که یهو بجوشه و رو کاراشون تأثیر بذاره، اصلا هم اینقدرا که فکر میکن ...

نه نه ببین اشتباه متوجه شدی.. طرف مقابلم دختره

باتوجه به این بگو

نه نه ببین اشتباه متوجه شدی.. طرف مقابلم دخترهباتوجه به این بگو

از اول بگو خب😅

باهم ارتباط دارین الان یا قبلا؟

دوستت بوده؟

از اول بگو خب😅باهم ارتباط دارین الان یا قبلا؟دوستت بوده؟

ارتباط بوده 

ولی خب از اولش برای من معمولی بوده اندازه یه اشنا صرفا

یعنی خنثی ام نسبت بهش

اینطور نیست که ازش بدم بیاد یا اینکه خیلی دوستش داشته باشم

قبلا خیلی از خودش میگفت از روزمرگی ش و‌‌.. الان دیگه خیلی کمتر میگه ولی چندوقت یه بار پیام میده باز

ارتباط بوده ولی خب از اولش برای من معمولی بوده اندازه یه اشنا صرفایعنی خنثی ام نسبت بهشاینطور نیست ک ...

خب اول اینکه ببخشید من اشتباه متوجه شدم چون عموما این رفتار های گیج کننده که تداوم پیدا میکنه جزو روش های ایجاد ارتباط آقایونه.

با توجه به چیزایی که گفتی احتمالا فقط شخصیت های متفاوتی دارین و یک ویژگی در تو اونو جذب میکنه که بخواد بهت نزدیک بشه و ارتباطی باهات داشته باشه.

اینکه چرا بی توجهیت بهش بر نمیخوره ممکنه دلیلش این باشه که کلا تورو فردی با این ویژگی ها شناخته باشه و قبولش کرده باشه یا اینکه میلش به ایجاد ارتباط و دوستی باهات براش وزنه سنگین تری نسبت به تحمل بی توجهیت داشته باشه.

در کل اگر توم اونو آدم مناسبی میدونی و میخوای باهاش ارتباط دوستانه ای داشته باشی میتونی گاهی جوابشو بدی و بهش نزدیک تر بشی و اگه نمیخوای لازم نیست کاری بکن، همینطوری ادامه بده.

اما اگه ارتباطت باهاش صمیمی شد، مواظب و حواس جمع باش و حد رو نگه دار. همه با خیر خواهی و نیت خوب به بقیه نزدیک نمیشن.

خب اول اینکه ببخشید من اشتباه متوجه شدم چون عموما این رفتار های گیج کننده که تداوم پیدا میکنه جزو رو ...

نه خواهش میکنم پیش میاد❤️

خیلی مرررسیی🥲 خیلی قشنگ توضیح دادی

نه خواهش میکنم پیش میاد❤️خیلی مرررسیی🥲 خیلی قشنگ توضیح دادی

❤️

خواهش میکنم عزیزم.

نه اخه خیلی ادم قوی ایه انگارشرایط زندگیش سخته بازم تو درس تو همه چیز عالیه کلی هم دوست و رفیق داره ...

من از دست يه نفر خیییلی ناراحت بودم

بهش گفتم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد 🥲 🥲 

به نظر شما حرف بدی زدم