2777
2789
عنوان

بعیده کنکور قبول شم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم بهت روحیه میدم چته تو😂😂😂 میگم خیالت راحت بخون درست قبول میشی شاید استرس داشتی خراب کردی وگرن ...

داری میگی ما نصف تو خرج کردیم خوندیم قبول شدیم تو انقدر خری قبول نشدی باشه

آفرین به تو برو جای دیگه پز بده بدبخت

پز نمیده راست میگه میگم دیگه با این وضع که میگی باید قبول میشدی حالام که گفتی ازمون هام اونطور بودی یا استرسی هستی یا هم کلا چی بگم اخه دیگه واقعا بهانه ای نیست واست که😶

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
داری میگی ما نصف تو خرج کردیم خوندیم قبول شدیم تو انقدر خری قبول نشدی باشه

عزیزم میگم خیالت راحت باشه شما از لحاظ امکانات چیزی کم نذاشتی الان فقط همت خودت رو میطلبه 

رتبه ماهم زیر ۱۰۰۰ شد ولی زیر ۱۰۰ نه 

ان شاالله مال شما زیر ۱۰۰ بشه فقط بشین بخون روحیه تو نباز الان حساس ترین دورانه

دنبال چی میگردی؟

همه چی 🥲🥲🥲

خوب ببین منم امسال کنکور دادم و این سه سال کم و بیش خونده بودم عالی نه ولی خوب در حد متوسط خونده بودم منتهی نرسوندم جمع بندی کنم یکم دیر از خواب پاشدم برای همین درصدام برای چیزی که میخوام خوب نبود ولی دیگه تقصیر خودمه برای همین فعلا بیشترین تمرکزم نهایی تیر هم تا جای ممکن میخونم تا اخرین لحظه دیگه هر چه باداباد

همه از اردیبهشت تراز گرفته بودن😭😭

شاید باورت نشه ولی من بین دوستام انگار تنها کسی بودم که تراز اردیبهشت بالاتر بود همهههه تیر شون بهتر بود و با تیر پزشکی هم قبول شدن پس نگران نباش

دنبال چی میگردی؟

پس بهتره بمیرم همین امشب خودمو میکشم😭😭😭

ببین بچه که نیستی بشین ببین مشکلت چی بوده استرس بود مثل خود من روز امتحان یه پروپرانولول چیزی بخور من حتی روز کنکور یه مسکن سردرد هم خوردم چون بعضی موقع از استرس سردرد میگیرم با یه روز دو روز نمیمیریم که