2777
2789
عنوان

بچه تحویل دختر مردم ندین

291 بازدید | 14 پست

برادر شوهرم اصلا اعتماد به نفس نداره عین بچه ها رفتار میکنه پدر مادرش ازش اعتماد به نفسشو گرفتن جوری که با سیو چند سال سن هیچ دوستی نداره هیچ جا نمیره حق تصمیم گیری نداره نامزد کرده هر چی اون میگه میاد به مادر شوهرم میگه اون تصمیم میگیره چی بگه چی نگه از وقتی نامزد کرده خونشون نرفته نامزدش یه ادامس بخواد میاد به مادرش میگه اون گفت میخره نگفت نه امروز جاریم به من زنگ زده بود گلایه میکرد البته چون جاریه من هیچی نگفتم که بعدا برام دردسر نشه و فقط گفتم دیدمش باهاش حرف میزنم ولی میدونم کاملا حق با جاریمه خواهشا تا بچتون عاقل و بالغ نشده نذارید ازدواج کنه

واو

خیلی اینجوری بده فردا رسمی رسمی برن زیر یه سقف باید چیکار کنه؟ 

بچه هاشون سوسول بار میارن

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از اقوامم نزدیک ۵۰ سالشه هنوز بزرگ نشده... رفتارش کاراش حتی حرف زدنش مثل یه نوجوون ۱۴/۱۵ ساله اس.... همه ی بار زندگی رو دوش همسرشه اون فقط تو خونه می‌خوره و می‌خوابه 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
اصلا یه اخلاقایی داره ها ادم شاخ در میاره

خیلی آینده وحشتناکی در پیش داره 

مادرش هم مشخصه ادم دخالت کاریه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

منم یکی از برادرهای همسرم همین مدلیه 

به نظرم ربطی به تربیت نداره چون بقیشون خیلی مستقل هستن.اینا رو همون مادر تربیت کرده دیگه

۱۲ ساله عروسشونم یه بار درست جواب سلام منو نداده نه از روی غرور یا کدورت،بلد نیست

چند ماهه ازدواج کرده احتمالا صدای جاری ما هم به زودی دربیاد.شما همسرتون شبیه برادرشه؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
یکی از اقوامم نزدیک ۵۰ سالشه هنوز بزرگ نشده... رفتارش کاراش حتی حرف زدنش مثل یه نوجوون ۱۴/۱۵ ساله اس ...

خب واقعا خیلی سخته نامزدشو تو جمع همش تحقیر میکنه اون از شهر دیگه ماد ولی این نمیره تو جمع پیشش بشینه

خب واقعا خیلی سخته نامزدشو تو جمع همش تحقیر میکنه اون از شهر دیگه ماد ولی این نمیره تو جمع پیشش بشین ...

بیچاره اون دختر که با هزار امید و ارزو بهش جواب مثبت داده

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
خیلی آینده وحشتناکی در پیش داره مادرش هم مشخصه ادم دخالت کاریه

خیلی همش مادرشه که میگه فلان کارو بکن یا نکن جاریم میگفت به من میگه هر چی مادرم بگه باید بگی چشم رییس زندگیم مادرمه

بیچاره اون دختر که با هزار امید و ارزو بهش جواب مثبت داده

حق کاملا با دختره ولی همش تو دلم بود بگم اخه خب میبینی دیگه ادامه دادنت واسه چیه ولی چون جاری بود نتونستم هیچی بگم