2777
2789

۲۵ سالمه آزمایشامم نرماله سبک غذاییم هم سالم و خوبه نمیدونم چرا اینطوریم😭سه هفته هست باشگاه هم میرم ورزش هم میکنم تنبلی تخمدان شدید دارم نمیدونم از اونه یا نه آخه تازه اینطثری شدم امروز قلبم درد میکنم چند روزه سردرد هم اضافه شده خسته شدم دیگه هیچ کارس نمیتونم بکنم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادیه طول میکشه بدنت به ورزش عادت کنه یکی دوهفته دیگه اوکی میشی کاملا

قبل ورزش هم اینطوری بودم الان فقط سردرد و قلب درد اضافه شده

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
خوابتون چطوره؟

شبا ۱۲ میرم بخوابم ها ولی تا ساعت ۲ یا ۳ طول میکشه خوابم ببره صبحا بعضی وقتا ۹ بیدار میشم بعضی وقتا ۱۰ بعضی وقتام ۱۱

شبا ۱۲ میرم بخوابم ها ولی تا ساعت ۲ یا ۳ طول میکشه خوابم ببره صبحا بعضی وقتا ۹ بیدار میشم بعضی وقتا ...

خر و پف هم دارید؟

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خر و پف هم دارید؟

نه عزیرم