کــــاربری_شـشـم مدیر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3498 عنوان حس ششمی ام | مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 71 پست سلام دوستان نفری یه سوال بپرسین فقط جواب میدمسوال هاتونو بپرسین اخر شب یا فردا جواب میدم، لطفا فقط نفری یه سوال بپرسین چون سرم و چشام درد میگیره قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست. 1404/02/20 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کــــاربری_شـشـم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3498 سلام در مورد ازدواجم بگو ؟ ازدواج فامیلی دختره مستقله و خانوادش وضع مالیش خوبن قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
کــــاربری_شـشـم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3498 سلام گلماز لحاظ کاری و مالی و وضعیت شغلی چی میشم .خیلی دوستدارم پولدار قوی بشم زود سلام عزیزم اگه تلاش و کوشش کنی قطعا به جای که میخای میرسی قانون جذب و فراموش نکن قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
کــــاربری_شـشـم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3498 انرژی درون منو چطور میبینی آروم و لطیف در عین حال سرسخت و کمی کینه ای قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
کــــاربری_شـشـم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3498 حس رضا به مهدیه و یکتا چیه؟ یه مهدیه حسی نداره از یکتا خوشش میاد قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
کــــاربری_شـشـم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3498 من چه زمانی با همسر ایندم اشنا می شم و کجا؟ فعلا تا سال اینده ازدواج نداری توی محیط کار باها آشنا میشی یاهمکاره یا رهگذر قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
کــــاربری_شـشـم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3498 لطفا بگو حس شوهرم بهم چیه؟ شوهرت و از خودت دلسرد کردی سر درگمه قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
کــــاربری_شـشـم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3498 منو عشقم باهم ازدواج میکنیم؟ نه قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
کــــاربری_شـشـم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3498 حس علیرضا واقعا به من چیه؟تهش رابطمون چی ممیشه بهم میرسیم یا جدایی ..کنکورم چی میشه رشته میارم؟پزشکی ... جدایی حسی بهت نداره بازیت میده راهتو ازش جدا کن قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
کــــاربری_شـشـم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3498 اعتیادش خوب میشه؟ نه... قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
کــــاربری_شـشـم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3498 سلام من بعد از دوسال دیگه نا امید شدم فکر میکنم دیگه باردار نمیشم حتی بعضی ماهها واقعا فولیکول دارم ... اره باردار میشی اصلا ناامید نشو 4تا بچه تو طالعت داری قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
کــــاربری_شـشـم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3498 کی ماشین میخریم؟ شابد سال دیگه قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
کــــاربری_شـشـم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3498 ابوالفضل از چی میترسه؟ از اینکه از دستت بده، ته رابطه باهاش هیچی نیست اگه دنبال یه رابطه جدی این کیس مناسبی نیست برات قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
البالوووو عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1733 اره باردار میشی اصلا ناامید نشو 4تا بچه تو طالعت داری سلام عزیز m هنوز منو میخواد و بهم فکر میکنه؟آیا ترم بعدی باهم هستیم؟برام خوبه رابطه باهاش؟
کــــاربری_شـشـم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3498 در مورد ازدواجم بگو چ زمانی و با چ ادمیه؟ خوبه پولداره شغلش اینا مرسی شغل معمولی داره اما دستش به دهنش میرسه هم قد خودته چشم ابیه قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
سلیناخانومممم عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 4797 متولد زمستون با چشای قهوه ای ازدواج با پسری قد بلند و چشم ابرو. مشکی طرف فامیله کارمنده درامد خوبی د ... ککنکورم قبول میشم چه رشته ای پیراپزشکی پزشکی یا..ازدواجم کی هست و با چه جور آدمی؟پولدار میشم؟؟ امیرتالعرب👸حیالاحواز⚡ امیریحسینونعمالامیر💕:)