2777
2789
دوساعت ی بار شیرش بدهاروغشو حتما بگیردمر رو دستت بگیر مواظب زردیشم باشین

ممنون گلم 

زردی داره تو دستگاهه همیشه

دو ساعت یبار شیر میدیم اروغشم میگیریم 

دمرو رو دست نگرفتیم تالا 

مرسی الان امتحان میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این راهنماییا دوستمون که گفت درسته خیلی مراقب خوردو خدراک خودت باش چیز نفاخ نخور و تا زدی بچت رفع نشده گرمی هم زیاد نخور بدتر میشه 

من دیدم بچه وقتی دلدرد داره تو دستت که میگیریش صدای چرخش روده هاشو حس میکنی مثل خودمون 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

دست بزن به شکمش ببین سفته؟ سر و صدایی نداره داخل شکمش. خود بچه بی قراری نمی کنه وقتی به شکمش دست میزنی

دستتو گرم کن بزار رو شکمش، ببین واکنشش چیه

چند وقتشه؟ یه ماه به بالا، میتونی دستتو بزاری رو شکمش و رو به شکم روی پاهات بخوابونیش، اگه اینطوری آروم شد یعنی بی قراریش از درد شکمه

باد شکم داره؟

ممکن هم هست پشتش دچار گرفتگی رگ شده باشه

یا بخاطر گرما بی قرار باشه یا ادرارسوختگی

دست بزن به شکمش ببین سفته؟ سر و صدایی نداره داخل شکمش. خود بچه بی قراری نمی کنه وقتی به شکمش دست میز ...

عزیز دلم مرسییی خیلی راهنماییت به دردم خورد 

ممنون وقت گذاشتی

این راهنماییا دوستمون که گفت درسته خیلی مراقب خوردو خدراک خودت باش چیز نفاخ نخور و تا زدی بچت رفع نش ...

دقیقا صدای میداد یکم شکمش

مرسی عزیزم ممنون توضیح دادی 

دقیقا صدای میداد یکم شکمشمرسی عزیزم ممنون توضیح دادی

اگه بتونی خیلی اروم حواست به بدنش و استخوناش باشه پاهاشو بیاری تو شکمش و شکمشو با روغن بچه ماساژ بدی خوبه 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️