2777
2789

ببرش متخصص تغذیه کودکان کلینیکا متخصص خیلی خوب میارن اونجا برید برنامه غذایی میده و دارو برای افزایش وزن 

و اینکه جلوش اصلا از لاغریش اصلا صحبت نکنید 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی ننه🥹🤌 کوشولو

خوراکی های مفید و سالم بهش بدید

تخم مرغ و سیب زمینی آبپز

برنج و ماکارانی ، گوشت و این چیزا

اگه اشتها نداره ، کلاس ورزشی ببریدش ، یا ببرید پیش متخصص غدد بهش مکمل و ویتامین میده 

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

میترسم خدای نکرده مرضی چیزی باشه دور از جون که نمیزاره وزن بگیره

نه بابا خدانکنه 

من خیلی ها رو دیدم لاغرن اما سالم سالم 

مثلا داداش من انقدر لاغر بوده... ، الان ماشالله از در جا نمیشه😂 نترسین هیچ مشکلی نیست

پسرا اکثرا تا نوجونی لاغرن اصلا نگران نباشید😘

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

طبیعی این وزن برای این سن?آخه استخون خالیه بچم،می‌بینم غصه میخورم گفتم ببرمش چکاپ

خب عزیزدلم ببری متخصص خیالتم راحت میشه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

طبیعی این وزن برای این سن?آخه استخون خالیه بچم،می‌بینم غصه میخورم گفتم ببرمش چکاپ

همکلاسیاشم مثل خودشن پسرمن تک و توکی چاق ترن

من که اسم آزمایش بیارم پسرم تب میکنه شما هرجور صلاح میدونی

داروهای اشتهاآور بخاطر رسوب در کلیه میترسم بدم

خدایا شکرت

شربت سیستم ایمنی لیکو بده قبل نهارش وزن‌میگیره اصلا مولتی نده سیستم ایمنی قوی بشه هم مریض نمیشه هم قد وزن زود میره بالا

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم