2777
2789
عنوان

هدفتون برای ده سال آینده چیه و الان چندسالتونه😁🩵🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 46 پست
من الان ۲۸ سالگیم که الانم باشه رو میخوام بگم(۱۸ الان)شیراز مطب دندون پزشکیمو بستم و حدود چهار پنج س ...

❤️💫اگه این زندگیو داری قطعا لایقش بودی خدا هزاران برابزشو بده بهت

اگه جز اهدافته و نرسیدی امیدوارم همش ب حقیقت بپیونده گل نازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷ سالمه همش درگیر امتحانام چشم آب نمیخوره اون رشته ای که میخوام رو بیارم تهش مجبورم برم آزاد

❤️🌱ب دانشگاهت ربطی نداره عسلم ب دانشت برمیگرده 

دانشت رو ارتقا بده همه رو هوا ورت میدارن

22 سالمه و دستاورد این چندسال اخیرم این بود که تونستم از همه رنجام عبور کنم و با رد شدن از بین تاریکی ها به روشنایی برسم و تازه متولد بشم و میخوام از نو شروع کنم (: 

تمام هدفم تو جهان تو هر لحظه و مکان اینه که همه موجودات زنده در صلح زندگی کنن و باهم برابر باشن 🥲✨

تا ده سال آینده هم خودمو تو خارج میبینم نمیدونم چجوری ولی مطمئنم مشغول زندگی در اونجا هستم 🚶🏿‍♀️🤌🏾

☮️🤍

۳۳ سالمه خیلی دوست دارم کنکور انسانی شرکت کنمولی نمیتونم‌کتاباشو تهیه کنم

عزیزم من رشتم انسانی بوده

دیگه لازمشون ندارم ۳ ۴ سالی هست تموم کردم

اگه میخوای من بفرستم برات

انشالله ک تونسته باشم تو این مسیر کمکی کنم

❤️💫اگه این زندگیو داری قطعا لایقش بودی خدا هزاران برابزشو بده بهتاگه جز اهدافته و نرسیدی امیدوارم ه ...

قربونت برمممم عزیز دلم من هنوز ۱۸ سالمه ولی هر زمان از زندگیتو خواستی تصور کنی حس کن که داریش و الان دقیقا توی همون موقعیتی منم دوست ندارم بگم مثلا ده سال دیگه ماشینم فراریه چون معتقدم همین الانم ماشین فراری مال منع فقط من باید بگیرمش و قابل دیدن شه واسم 

خیلی ممنونم قشنگم انرژی مثبتی که بهم دادی برگرده به خودت❤️

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

عزیزم من رشتم انسانی بودهدیگه لازمشون ندارم ۳ ۴ سالی هست تموم کردماگه میخوای من بفرستم براتانشالله ک ...

وای جدی میگی 

ممنونم عزیزم

بخدا با همین نیت پیام فرستادم که شاید کسی ببینه و کمکم کنه

کدوم شهر هستی شما؟