2777
2789
عنوان

دلم گرفته از مادرم

185 بازدید | 20 پست

از دستش صبح تا شب سرکار میرم شبم که خسته و له میام خونه همش با من دعوا داره فوشو میکشه به جونم خسته شدم ازش بدم میاد خیلی به ناحق اذیتم میکنه محل کار قبلیم هم حقوقم بیشتر بود هم ناهار و صبحونه با خود شرکت بود الان اینجا ناهار و صبحونه باید خودمون ببریم فقط سرویس داره مث جای قبلی همین ، سر یه لقمه ناهار فردا اشکمو دراورد روز اول کاریم بود اینجا که رفتم همه خستگی به تنم موند برگشته میگه خسته شدم از دست شما گدا گشنه ها همش تو آشپزخونم اخه من کی بهت گفتم غذا درست کن ببرم اینم گفت یعنی که یعنی به من نگو شام بیشتر بزارم ناهار فردات باشه 

خیلی به معنای واقعی نامرده ازش متنفر شدم فقط فکر خودشو و اون پسر آشغالشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوب مادرت حتما خسته بوده از کار خونه درسته شماهم  خسته میشی ولی ایشون  هم مثل شما از کار خونه خسته میشه درکش کن وبا یه برنامه ریزی سعی کن کمکش کنی یاغذا حاضری ببر سرکارت 

مامانا تقریبا پسراشونو بیشتر دوست دارن ول یسعی کن از دید اون هم به رابطتون نگاه کنی

من هیچ وقت براش کم نذاشتم تو جایگاه دختری 

منه بیچاره از صبح تا شب میرم سرکار تا خرج تحصیل و بدبختیامو خودم در بیارم همش از من توقع داره بهش پول بدم بهشم میدم هیچ وقت زبون تشکر نداره براش شده از برنامه های خودم زدم با حقوقم رفتم اونو خوشحال کردم باز همیشه میگه مردم بچه دارن منم بچه دارم چیکار کنم دیگه آخه بخاد راضی بشه بخدا یه سوم کارایی که من براش میکنم داداشم براش نمیکنه همیشه هم باهم جنگ و کتک کاری دارن ولی داداشمو از من بیشتر دوس داره 

چی بگم عزیزم مشکلم با مادرم تموم نمیشه هیچ وقت مگه اینکه بمیرم

دركت ميكنم عزيزم. ولي دور از جونت. زنده باشي. 

نگران نباش. درست ميشه همه چي. به خدا بسپار

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

عزیزم خوب مادرت حتما خسته بوده از کار خونه درسته شماهم خسته میشی ولی ایشون هم مثل شما از کار خونه ...

من سعی میکنم درکش کنم ولی هیچ وقت توقعاش تمومی نداره یه دخترم ولی دو برابر یه مرد دارم زحمت میکشم هم بیرون هم تو خونه ولی هیچ وقت نشده گوشه از کارام به چشمش بیاد فقط بی احترامی و نیش و کنایه داره تو حرفاش نسبت به من