2777
2789

سلام بچه ها من این ماه لترزول خوردم بعد رفتم سونو فولکول سمت راست صفر بود سمت چپ فقط یه کیست ۲۰ میلی متر بود بعد ببخشید میگم من دکتر که گفت فولی ندارم منم پیشگیری نداشتم دیگه الان قرص مارلین نوشته دکتر تا کیست اب بشه بعد توی نت خوندم که تگه مارولین میخوریم اقدام به بارداری کنی بچه  مشکل دار میشه حالا سوالم  اینه مگه مارولین خودش قرص ضد بارداری نیست؟ بعد من این قرص میخورم باید دوباره پیشگیری هم داشته باشم؟

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

وقتی به عنوان ضد بارداری بخوریدیگ چه مشکلیولی یه چیزیبنظرم یه مدت بدون دارو و با صبوری اقدام کن

این کیست اب بشه دبگه طرف دکتر نمیرم ینی میخاستم جنسم جور بشه انگار گند زدم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کیست اب بشه دبگه طرف دکتر نمیرم ینی میخاستم جنسم جور بشه انگار گند زدم

کیستت جنسش چیه؟؟؟

اگر اندو و کیستای خطری نیست

الزاما سرش ال دی نخور !!!

خطر ال دی از یه کیستی ک خودش احتمالا جذب شه بیشتره

شما ال دی میخوری

باید چهار چشمی حواست باشه لخته نشه خون توی بدنت

روتین امگا ۳ بخوری هفته ایی ۳ بار

اب بخوری

و.....

شما یه مدت بنظرم

قرص ویگناتوس ک برای رفع کیست تخمدان هست

دکتر یادمه به من گفت ۱۲ ساعته بخورم

البته اثر گذاریش رو خودشم زده ۲ ۳ ماه طول داره چون گیاهیه

و کپسول گل مغربی خارجی

هر روز به غیر پریودات

بخور

اقدام کن

باردار شی

راستی اگر حتمی جنسیت خاصی میخوای روی رژیم اینا حساب باز نکنی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

کیستت جنسش چیه؟؟؟اگر اندو و کیستای خطری نیستالزاما سرش ال دی نخور !!!خطر ال دی از یه کیستی ک خودش اح ...

الان نگا کردم ال دی نیست مارولین  سونو گفت کیست خطر ناک نیست 

الان نگا کردم ال دی نیست مارولین سونو گفت کیست خطر ناک نیست

ال دیه دیگ گلم

مارکای مختلف داره

یکیش مارولین

دیگ مثل قدیم اون ال دی قدیمیا رو نمیخورن

مارولین  و مارکای دیگه ست

ضد بارداری 

بنظرم با یه پزشک دیگ مشورت بگیر🩵

شاید با اقدام های دیگ شد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ال دیه دیگ گلممارکای مختلف دارهیکیش مارولیندیگ مثل قدیم اون ال دی قدیمیا رو نمیخورنمارولین و مارکای ...

چند سال قرص نخوردم  نمیدونستم