2777
2789
عنوان

برم فرهنگیان یا برم حقوق

244 بازدید | 37 پست

خودم دلم با حقوق ولی خیلییی میترسم از اینده شغلی 

از اونطرف اگه برم فرهنگیان بخاطر پولشه 

از یه طرفم ادم پایبند به اعتقادات نیستم واقعا چادر سرم نمیکنم موهام بیرون ولی نه اینکه بی حجاب باشم 

همه بهم میگن اگه نری فرهنگیان پشیمون میشی اخرش بخاطر همین دو دلم کردن 

نمیدونم واقعا چیکار کنم 

یه چند وقته به دلم افتاده استخاره بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرهنگیان بودم 

البته قم 

خیلی از نطر پوشش سخت میگرفتن بهمون 

ی سلف میخواستی بری اینقد سهت میگرفتن چون دو تا مرد سن بالا اون پشت بود 

الان خیلی بهتره 

معلمام ک همه جور تیپ میزنن 

بی چادرم خیلیی هستن 

فرهنگیان خیالت از اینده ات راحته 

البته جای پیشرفتم داره 

استاد دانشگاه ووو

حقوق باید زرنگ باشی و ادامه بدی و وو

عزیزم تو هر چیزی بری علاقه و پشت کار داشته باشی در رابطه با آینده شغلی به مشکل آنچنان بزرگی بر نمیخوری اینکه بیای حقوق به فرض مثال بخوای وکالت قبول بشی اینا هیچکدومش به اندازه سواد و پشت کارت مهم نیست الان فکر می‌کنی اگر یه سریا تو این رشته لیسانس میگیرن ولی بیکارن به خاطر چیه؟به خاطر سواد کم خودشونه وگرنه وکیل خوب باسواد همیشه نیاز هست از اون طرف خوب آموزش پرورش استخدام رسمی یه مقدار مطمعن تر دیگه میدونی حقوق ثابت میگیری

فرهنگیان چی داره که همه دنبالشن؟

سوالمه واقعا ها . نه که بگم بده.

ما الان تو دوست اشنا معلم و معلم بازنشسته داریم وضع مالیشون خوب نیست. نه پاداششون رو سر موقع میدن. یه عالمه از پرداختیاشونو بالا می کشن به اسم دیون.

ولی باز هر دفعه مسام نی نی سایت یه عده دارن ازمون فرهنگیان میدن.

البته یکی می بینی عشقش معلمیه اون فرق می کنه. پول براش مهم نیست. 

عزیزم تو هر چیزی بری علاقه و پشت کار داشته باشی در رابطه با آینده شغلی به مشکل آنچنان بزرگی بر نمیخو ...

بچه درسخونیم تلاش میکنم براش 

ولی خب انقدر همه میگن پشیمون میشی یکم تحت تاثیر اونام