2777
2789
عنوان

متاهلا بیاید یه دقیقه

56 بازدید | 3 پست

شده قبل از ازدواج با همسرتون، ف.ا.ل بگیرید و ف. ا.لگیر بهتون بگه که شما با این آدم ازدواجی ندارید؟ در حالیکه حرفش درست درنیامده باشه و الان همون آدم همسرتون باشه؟ همچین چیزی براتون پیش اومده؟ چون الان کسی توی زندگیم هست که با توکل به خدا و قرآن و قانون جذب دوباره برگشت بهم. و قصدمونم ازدواجه. هنوز مراسم خواستگاری نشده اما دوتا ف.ا.لگیر که هرجفتشون درست حرف میزنن، یکیشون گفت با این آدم ازدواجی ندارم. قلبا نتونستم حرفشو باور کنم. یکی دیگشون گفت که میتونم باهاش ازدواج کنم. اما اکثریت میگن ازدواجی باهاش نداری. حتی ف.ا.ل حافظم این اواخر همش برام درمیاد که فراموشش کن. اما حقیقتا اصلا این حرفای منفی توی کتم نمیره و باور نمیکنم. شما همچین تجربه ای قبل ازدواج با همسرتون داشتین؟ بعضی وقتا از خودم میپرسم مگه اینا خدان که انقدر با قاطعیت از آینده میگن؟! چون همون اولی که بهم گفت ازدواجی باهاش نداری، خودش بهم گفت که این آدم دوستم داره و بهم پیشنهاد ازدواج میده اما ازدواجی وجود نداره. گفتم اگه اپیشنهاد ازدواج میده پس چرا ازدواج نداریم؟ نتونست چیزی بگه. یکی هم توی نی نی سایت همین حرفو بهم زد. اما حقیقتا دوست ندارم حرفشونو باور کنم. میخوام تجربه شمارم بدونم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.