2777
2789

ی ماهه ت رژیمم.

و اصلاح سبک میکنم.

وزن کم کردم.

البته ۷ کیلو اضاف وزن دارم ک ۴ تاش رف

روغن این یه ماه شاید نصف فنجون استفاده کردم.

قند و شیرینی حذف کردم.

روزی نیم ساعت راه میرم.

مجدد ۲ ماه دیگ میرم ویزیت میشم بیینم وضعیتم چجوریه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ی ماهه ت رژیمم.و اصلاح سبک میکنم.وزن کم کردم.البته ۷ کیلو اضاف وزن دارم ک ۴ تاش رفروغن این یه ماه شا ...

چقد عالیی

من همینطوریم خیلی لاغرم

ولی خب قند و شکر حذف لبنیات حذف شکلات و شیرینی و این چیزارو حذف کردم و کنارش داروهم مصرف میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با کالری شماری و کم کردن قند و شیرینی و نوشابه و سس و نون .وزنم رو کم کردم و از یک ماه اول پریود ...

ب نظرتون ممکنه ک من اینا رو حذف کنم ولی وزنم کم نشه؟ 

سلام عزیزم تنبلی تخمدان بخاطر سردی رحم بوجود میاد منتهی در بعضی افراد از نوع سرد و تر یعنی بلغمی هست و در بعضی افراد از نوع سرد و خشک یعنی سودایی هست

با توجه به نوعش باید از گیاهان دارویی و اصلاح سبک زندگی استفاده کنید

هر کی تمایل داشت ریشه ای و بصورت تخصصی مشکلش رو بدونه و براش اقدام کنه میتونه بهم تو تلگرام پیام بده

من از روی عکس زبان کلیه آن آنهایی بدن رو تحلیل و بهتون میگم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه