2777
2789
عنوان

چراهمه دارن کتک میخورن از شوهراشون

481 بازدید | 41 پست

همشونم میگن یه درصد نمی‌تونیم طلاق بگیریم

😑😑😑😑

نه میتونی طلاق بگیری نه میتونی از خودت اقتدارنشون بدی نه خانوادت حمایتت میکنه 😑🤦ماروگرفتین ینی 

جنس زن محکمه قوی هست به خودتون بیایین محکم باشین تاهرنامردی دست روتون بلندنکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاکی میخای اینطوری پیش برییاباسیاست ولوندی یا بازورو تهدید زندگی ‌روبهترکنیدنمیشه مستقل بشین جدابشین

ادم میگه اینکارو میکنم اونکارو میکنم ولی وقتی میخوره

ی ترس و وحشتی ب وجود میاد ادم نفسش بند میاد ولی خب 

اره چیه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

چون بعضی زنای اینجا معتقدن زن باید کتک بخوره مرد حقشه زن دوم بگیره صیغه کنه هیچ اشکالی نداره چون خدا گفته و بنابراین هر بلایی هم ب سرشون بیاد حرفی نمیزنن

جالبه مثلا میان بقیه رو هم میخوان راهنمایی کنن میگن اشکال نداره بمون 

تو مغزشون کردن زن باید توسری بخوره اگ ی زنی هم دفاع کنه از حقوق خودش میشه هرزه از نظر اینا

از بس تو سری خورن شوهرای اشغال امثال اینا تو خیابون مثل س.‌.. پاچه آدمو میگیرن و فحاشی میکنن مخصوصا موقع رانندگی، از بس این زنا بهشون رو میدن و لال هستن در مقابلشون

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️