2777
2789
عنوان

مامانهایی که دختر نوجوان دارید

155 بازدید | 16 پست

مامانهایی که دختر توی سن ۱۱ سال به بالا دارید دخترهاتون رفتارشون باهاتون خوبه؟

جدیدا دختر من خیلی باهام بد شده، انگار اصلا دوستم نداره، دارم ازش دلسرد میشم. 

با پدرش اینطوری نیست. 

والا دختر من ۱۰ سالشه و اخلاقاش بد شده حقیقتا

حاضر جوابی و بی احترامی میکنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم 12سالشه ولی از خدا شه 24ساعت بچسبه بهم

کلا هم دخترم هم پسرم مامانی اند

سمت بابا نمیرن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بحرانه بلوغه،،، احتمالا شما زیاد باهاش یکن نکن می کنی،،، 

سعی کن یه مدت بهش گیر نده،، بهش نه زیاد نگو،،، بزار اشتباه رو تجربه کنه،،، 

رابطه دوستی باهاش داشته باش،،،

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم

خودمم اینجوری بودم تو این سن

اکثرا تو نوجوونی طرف کسی میری که بیشتر باهات صمیمیه

سعی کن بهش نزدیک شی مثلا باهم فیلم ببینید و آشپزی کنید

کاری کن که انقد باهات صمیمی بشه که همه رازاشو پیشت بگه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

و اینکه حتما یه کتاب درباره دوره ی نوجوونی بخون تا بفهمی حال الانش رو

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
با دخترم نه ولی با پسرم همین مشکل رو داشتم قبلا رابطه تون صمیمی و دوستانه بود؟

به من زیاد می چسبه ، ولی جدیدا گوش به حرفم اصلا نمیده و مرتب ازم ایراد میگیره، حتی میگم دوستم داری جواب نمیده یه جورایی یعنی نه☹️

ببین دخترا تو نوجوانی وراج میشن و چرت و پرت زیاد میگن

نمیدونم بی تی اس. مانگا. انیمه کلا این چیزا که حوصله ما رو سر میبره 

اگه میخوای رابطت خوب بشه باید بشینی اون از این حرفا بزنه تو گوش بدی و هیجان بگیری 

من گاهی واقعا سردرد میگیرم ولی تحمل میکنم میشینم گوش میدم به داستان انیمه ها😪😫

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

به من زیاد می چسبه ، ولی جدیدا گوش به حرفم اصلا نمیده و مرتب ازم ایراد میگیره، حتی میگم دوستم داری ج ...

بهش محبت میکنید بهش میگید دوستش دارید قربون صدقه ش می‌رید میبوسیدش از چهره ش تعریف میکنید؟

بهش محبت میکنید بهش میگید دوستش دارید قربون صدقه ش می‌رید میبوسیدش از چهره ش تعریف میکنید؟

من کلا یه وقتا خیلی محبت می کنم بهش و سعی میکنم خوشحال باشه، یه وقتا هم بهش سخت میگیرم که اونم بخاطر خودش و آینده اش هست ولی اون فقط حاضر جوابی و رفتار سرد☹️

نوجوونی

همش توجه و گوش کردنه

خصوصا گوش کردن

توجه هم دستوری نباشه محبت باشه

ن اینکه اینجا نرو اونجا برو اینکارو کن اونکارو نکن

خلاصه ک

هر چی نوجوونی بچت بکاری

بعدا همونو درو میکنی

رابطه ات بد شه

احتمالا تا ابدیت بده

رابطه ات خوب شه

تا ابدیت خوبه

من و مادرم نساختیم

با اینکه توی بچگیم خیلیییی با هم خوب بودیم

و تا الان افتضاح موند رابطمون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نوجوونیهمش توجه و گوش کردنهخصوصا گوش کردنتوجه هم دستوری نباشه محبت باشهن اینکه اینجا نرو اونجا برو ا ...

رفتارم باهاش طوری هستش که همیشه دوست داشتم مادر خودم این طوری باشه ولی هر روز ازم دورتر میشه