2777
2789
عنوان

همکلاسی های بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 23 پست

نه برا چی مدرسش عوض کنه باید با اونا قطع رابطه کنه نگرده باهاشون ب قول مامانم ما همسایه عوضی داریم گفتم خونمون عوض کنیم گفت نمیشه که به هر مشکلی خوردی فرار کنی اینم همونه نمیتونه تو زندگیش ب هر مشکلی خورد فرار کنه 

چیزی نگفتن بابابگو یه گوش در یه گوش دروازهچه بچه ها دیدم سال اخر درس خوندن حقوق دانشگاه تهران اوردن! ...

حرف خودمم همینه چون دوست خودمم درس خوبی نداشت و فقط سال اخر خوند پیراپزشکی ملی اورد در صورتی که دوست زرنگم ملی قبول نشد 

منتها میگه کار هرروزشونه و نمیتونم دوسال دیگه تحمل کنم

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه برا چی مدرسش عوض کنه باید با اونا قطع رابطه کنه نگرده باهاشون ب قول مامانم ما همسایه عوضی داریم گ ...

اصلا دیگه باهاشون ارتباط نداره نه زنگ نه پیام نه حتی سر کلاس مشکل اینه که تو یه کلاسن و چون این میخونه اونا بدشون میاد

من انقدر بچه ها بهم گفتن چرا انقدر میخونی و .... و از این حرفا مستمر هارو گذاشتم کنار یعنی بلد بودم جواب بدم ولی نمیدادم در حد اینکه 7 8 بگیرم جواب میدادم
سر کلاسا میخوابیدم شدم یه دانش اموز منفور ولی خب این چیزی بود که بقیه میدیدن ولی در واقعیت من داشتم مثل تراکتور میخوندم و برا نهاییا کامبک قدرتمند زدم

کاربر اقا هستم 

من انقدر بچه ها بهم گفتن چرا انقدر میخونی و .... و از این حرفا مستمر هارو گذاشتم کنار یعنی بلد بودم ...

کاملا عالی

اصلا دیگه باهاشون ارتباط نداره نه زنگ نه پیام نه حتی سر کلاس مشکل اینه که تو یه کلاسن و چون این میخو ...

بدشون بیاد باهاشون تو یه میز نشینه اگ سر ی میزن از معلمش بخواد جاشو عوض کنه زنگ تفریح باهاشون نگرده بیرون مدرسه هم ارتباط نداشته باشه عوض کردن مدرسه بخاطر همکلاسی اونم اینا مسخرس شما میخواید صورت مسئله رو پاک کنید بجا اینک حلش کنید شاید مدرسه بعدی خیلی بدتر از این باشه شاید معلم بد داشته باشه