2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله یکم بهتر بشم ب خودم بیام وزنمو بیارم پایین میخوام مامان بشم زودتر لاغری بخوره تو سرم😔😔😔😔 ...

آخی عزیزم می شی انشا ا... مطمین باش گلم

باید ریلکس باشی عزیزم البته می دونم درحال حاضر سخته واست

آخی عزیزم می شی انشا ا... مطمین باش گلم باید ریلکس باشی عزیزم البته می دونم درحال حاضر سخته واست

سخت ک چه عرض کنم دارم دیوونه میشم.سخته ب روی خودم نمیارم شوهرم از ناراحتیم بهم میریزه .همش میریزم تو خودم...ببخشی نمیخوام وسط تاپیک پر انرژیت.انرژی منفی بدم.❤

سخت ک چه عرض کنم دارم دیوونه میشم.سخته ب روی خودم نمیارم شوهرم از ناراحتیم بهم میریزه .همش میریزم تو ...

نه عزیزم این چه حرفیه اینجا بهترین جا واسه درد دل قربون دلت برم خدا به دل شکستت نگاه می کنه و هرچه سریع تر دوباره یه نی نی سالم و صالح بهت می ده شک نکن

نه عزیزم این چه حرفیه اینجا بهترین جا واسه درد دل قربون دلت برم خدا به دل شکستت نگاه می کنه و هرچه س ...

فداتشم برام دعا کن.البته الان تو تاپیک یکی داشتم میخوندم ۴بار سقط مکرر داشته یعنی گند زده شد ب اعصابم.سقط کلا طبیعی شده اما روحیه قوی میخواد ک من مثلا خیلی دارم البته جلوی بقیه.😔