2777
2789

فکرکن اشنامون کنارم نشسته بود

بعد من انلاین میخواستم پرداخت کنم گفتم شماره کارت بده داد براش زدم، بعد چون داشت تلفن صحبت میکرد کارتشو دادم بهش گفتم زدم، این نشنید انگار

بعد وقتی گفتم پیاده میشم گفت خانوم پولمو نزدی گفتم زدم

گفتم پس چرا پیامی نیومد گفتم تراکنششو داذم نشونتون میدم

گفت ببینم

بعد بهش نشون دادم گفتم بفرمایین

گفت بروولی برامن پیامک نیومد

وای حالم بده عجب ادمیه تو حتی چک نکردی این چ نحوه برخورده😭💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معمولا مبلغ پایین پیامک نمیاد

من خودم اسنپ کار میکنم

شما هیچ اشتباهی نکردی.

و اینکه انقدر روی این چیزای کوچیک ریز نشید

زندگی سخت میشه

شما ادای دین کردی و تمام

آقا هستم

گاهی وقتا پیش میاد وقتی میخواد پول به حساب کسی واریز بشه از حساب نفر اول کسر میشه ولی توی حساب نفر دوم واریز نمیشه. 

احتمالا این راننده تاکسی این بلا سرش اومده ولی اطلاع نداشته که مقصر سیستم بانکیه. به همین خاطر حساس بوده. 

گاهی وقتا پیش میاد وقتی میخواد پول به حساب کسی واریز بشه از حساب نفر اول کسر میشه ولی توی حساب نفر د ...

میتونست رفتار بهتری داشته باشه و لحن درستی استفاده کنه، نمیدونم چجوری بگم لحن گفتنش بشدت بده

میتونست رفتار بهتری داشته باشه و لحن درستی استفاده کنه، نمیدونم چجوری بگم لحن گفتنش بشدت بده

آره برا خودم پیش اومده با راننده تاکسیا دچار مشکل بشم. خیلی‌هاشون هم رفتار بدی دارن هم رانندگی وحشتناکی.