2777
2789

سلام، من زمان اشناییم با همسرم سرکار بودم الان چندماهه استعفا دادم با مشورت همسرم به دلایلی  

حالا پدرشوهر مادرشوهرم هر چند وقت یکبار ازم میپرسن کار جدید پیدا کردی ؟ و از شاغل بودن دخترای  فامیل و جاریم میگن...واقعا بهم برخورده حس میکنم برای کار منو میخواستن حالا همسر خودم اصلا کار کردن و نکردن من براش ملاک نیست میگه من همه جوره پشتتم ولی دخالت خانواده همسر و درخواست علنی شون برای شاغل شدنم داره دیوونم میکنه حس میکنم بدبخت شدم و از حالا قراره تو هر چیز زندگیم بخوان دخالت کنن چیکار کنم بنظرتون ؟ من شوهرم نیاز به کمک مالی من نداره خداروشکرولی خانوادش بهم استرس میدن جوری که میخوام بدوئم کار پیدا کنم نگن از بقیه دخترا کمترم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سادس بگو خداروشکر درامد همسرم خوبه و نیازی به کار کردن من نیس و با همسرم دوتایی به این نتیجه رسیدیم که بنده کار نکنم...  بجای سکوت و رودروایسی محکم و قاطع حرفتو بزن این موضوع شخصبه و بخودت و همسرت مربوطه.

انگار خانواده شوهر منو گفتی منم یه سال ونیم سرکار نمیرم همش میگفتن بروسرکار پول دربیار بده پسرمون قشنگ مستقیم و رک میگفتن همش میگفتن تو بی عرضه ای ببین فلانی می‌ره سرکار شوهرش پولدار شده   تازه چی وقتی شوهرم نبود میگفتن منم بهش گفتم نشوندشون سرجاشون ننه باباش

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم  ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰

بگو دیگه قرار نیست بری سرکار آب پاکی رو بریز رو دستشون. میترسن شوهرت خرجتو بده که اینقدر پیگیرن؟

نمیدونم بخدا ...نمیدونم چرا پیگیر کار من هستن حتما دوس دارن من کمک خرج شوهرم باشم ..جاریم هم کار میکنه حتما مقایسه میکنن

بگید من صلاح خودمو بهتر میدونم و اگه کار مناسب پیدا کنم میرم.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

انگار خانواده شوهر منو گفتی منم یه سال ونیم سرکار نمیرم همش میگفتن بروسرکار پول دربیار بده پسرمون قش ...

تازه میگفتم پسرتون دوست نداره شاغل باشم میگفتن اون عقل نداره بی عرضست

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم  ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰

تنها راهش بی محل کردنشونه پدر شوهر من می‌گفت برو ازمون بده دبیرشو 

به بابام میگفت تو محل کار خودت بذارش جای خودت 

تا جایی دخالتا پیش رفت ک رسما به خانوادم زنگ زد راجع‌به پسر خودش ک شوهر من باشه زیراب زد یه غوغایی شد که نگو الان حتی خداروشکر به هم زنگم نمیزنیم و اجازه دخالت بیشتر نمیدیم.. باید شوهرت مستقیم بگه بهشون 

بگه این چیزا خصوصیه و صلاح نمی بینیم کسی تصمیم بگیره و بی محلی تمام 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

این دفعه حرفی زدن به حالت تعجب ازشون بپرس چطور مگه؟ چرا انقد این موضوع براتون مهمه؟

و اینکه هیچوقت سعی نکن خودتو تو دل بقیه جا کنی و مطابق استانداردای اونا عمل کنی، بگو من برنامه های خودمو دارم انتخاب های بقیه و نحوه زندگی شون بمن ارتباطی نداره

شاغل بودن امتیاز نیست فقط یه انتخابه 

کاش اینو میفهمیدن

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

عزیزم ربطی به شاغلیه شما نداره بحث دخالته خانواده شوهر همینن منتظرن یه چیزی از عروس بدونن و بشنون شروع کنن سنگ اندازی و دخالت که باعث بحث بین و زن و شوهر میشه یه گوشت در باشه یگوشت دروازه .زندگی همینه ..کسی که از تو سختیای مادرشوهر و خاندان شوهر بیرون بیاد یا با تموم دخالتا پروییا وو تهمتا و هرچیزی زندگیشو نگه داره یه بهشتیته تمام .حرف منو تموم خانوما تازه عروسا خوب گوش بدین آویزه گوشتون باشه

چرا راحت نمیگی همسرم میخواد خونه دار باشم!

اونوقت میرن رو مخ شوهرم که بذار کار کنه ، اخه شوهرم پشتمه جلو همه یکبار اوایل که استعفا دادم گفت دوست ندارم همسرم کار سخت کنه بعد مامانش گفت نه کار کنه کار خوبه تو خونه حوصلش سر میره

خدا خیرتون بده که چیزی بهشون نگفتید و احترام رو نگه داشتید. شما کار درست رو انجام دادید و آن ها دارند از روی دلسوزی، دخالت می کنند. با همسرتون صحبت کنید، انشالله به شما حس خوب رو بر می گردونه.