سلام دوستان وقت بخیر، من یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنین، من پارسال همین موقع ها وارد ترید شدم یه پسری اومد پی وی بهم گفت من نیت کرده بودم حرفه ای شدم ب یکی یاد بدم منم اولش قبول نکردم ولی چون فکر میکردم پسر خوبیه قبول کردم بعد گفت من ازت خوشم اومده آشنا بشیم برای ازدواج منم اون موقع ۲۷ سالم بود قبول کردم اومد دیدمش حسم خیلی بد بود بهش گفتم، با کلی حرف و اصرار و تهدید رفت دوباره چندماه دیگه اومد بازم ردش کردم بار سوم اومد گفت من بهت قول داده بودم ترید یاد بدم اینکه دیگه دنبال عشق و ازدواج اینا نیستم فقط میخوام کمک کنم منم چون اون موقع پول میخواستم باید زودتر یه کاری میکردم و کار پیدا نکرده بودم قبول کردم دوباره یکم ک یاد داد گفت یه فرصت بده بهم شاید حست عوض شد باز کلی داستان و اصرار اینا من بخاطر ترید قبول کردم تو این مدت رابطمون در حد چت و چن بار دیدن بود اون یه شهر دیگه است بعد من خیلی وابسته شدم خیلی رفتاراش خوب بود مثلا از راه دور گل میگرفت برام روزایی ک تنها بودم غذا سفارش میداد میگف ناهار درست نکن و... اینم تو پرانتز بگم حس بدی ک اول داشتم بخاطر این بود ک چهره اش خیلی ب دلم نمیشست خلاصه قرار بود خرداد بیاد خواستگاری من دودلم بودم هنوز بخاطر اینکه صد در صد ب دلم نبود از طرفی هم وابسته شده بودم ماه قبل یهو سرمایش تو ولت فریز شد کل پولش رفت حالا میگه یه سال برام صبر کن برگردونم من نمیدونم چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب خودت میگی نمیخوامشبنظر من درسته ظاهر مهمه اما خب اخلاق 100 برابر مهم تره تو حاضری با ی پسری که سگ ...
میگم ک ظاهرش خیلی ب دلم نیس ینی از ته دلم صد در صد نیس ولی بخاطر اخلاقش موندم چیکار کنم از طرفی هم سرمایش رفته میگه صبر کن نمیدونم صبر کنم اگه کیس دیگه ای اومد چیکار کنم