2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنطرم بستگی به خودت داره که چی دوست داریمنم ۱۶۳ قدم وزنم ۵۶ میخوام ۵۸ بشم البته با درصد عضله بیشتر ن ...

من میخام ظریف باشم ولی نمیدونم هستم یا نه

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

واقعا احساس چاقی داری؟

من ۱۶۶ با وزن ۵۸

اطرافیانم جر واجرم کردن از بس گفتن لاغری 😐

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

نرمالی؟ چاق دیده نمیشی؟ من حس میکنم از دید بقیه چاق دیده میشم

خب بستگی به فرم هیکلت داره من مثلث برعکس هستم بله دیده میشم دلم میخواد ۵۷ بشم ولی این شکم طمعکار نمیزاره بنطرم شمام چاق نشو چون لاعر شدن سخته

واقعا احساس چاقی داری؟من ۱۶۶ با وزن ۵۸اطرافیانم جر واجرم کردن از بس گفتن لاغری 😐

نمیدونم فک میکنم چاقم ولی منم بقیه بهم میگن ریغو😐😂حس میکنم الگی میگن

خب بستگی به فرم هیکلت داره من مثلث برعکس هستم بله دیده میشم دلم میخواد ۵۷ بشم ولی این شکم طمعکار نمی ...

من انقدددد قیافه و هیکل برام مهمه ینی حاضرم بمیرم ولی بد هیکل و قیافه نباشم😭😂همین الانشم حس میکنم هم زشتم هم چاقم 

اصن غذا نمیخورم ناهار اصلا نمیخورم نونو برنجم خیلی کم 

یکم لاغر شدم ولی نمیدونم چاقم یا نه

اخه قدم همینجوری بلنده بعد ۶۴ ۶۵ کیلو که میشم سنم یکم بالاتر میزنه خوب نیس

برو باشگاه من وقتشو ندارم وگرنه خیلییی دوست دارم برم