2777
2789

ما طبقه بالای مادرشوهرمیم بعد دختر جاریم و خواهرشوهرم از صب میارن خونه مادرشوهرم میزارن میرن سرکار تا شب پسرمم میره پاین میاردشون بالا الان یه هفته تقریبا هر روز میان خونمون منم بچه کوچیکم یکسالشه دندون درمیاره خداشاهده تا صب دیشب نق میزد از شش صبح بیداره ظهر خوابوندمش باز پسر بزرگم رفت بچه جاریم اورد بالا هر چی میگم بچه خابه منم میخام بخابم خسته ام اصلا نمیفهمه، درسته بچست نمیفهمه ولی چجوری نزارم بچه هارو بیاره بالا ک باز حرف و حدیث درس نکنن جاریم و مادرشوهرم نگن نزاشت بیاد و فلان🤦‍♀️میخاستم امروز بخابم اوردشون بالا انقد داد زدن و هوار ک نتونستم چش روهم بزارم

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هست دیگه باید تحمل کنی اولی بده مدرسه دومی ۳ سالش بشه درست میشه 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

اونا اومدنی درو قفل کن پسرتو اجازه نده بره پایین 

با گوشی یا بازی جدید

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

به پسرت بگو اجازه نداری بچه ها رو خونه بیاری فقط می تونی بری پایین بازی کنی اگر پیش مادر شوهر یا جاریت بگه مهم نیست مهم اسایش خودته اگه گلایه کردن بگو من اعصاب بچه خودمم ندارم چه برسه به مال دیگران 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
درو قفل کن نره پایین بگو فقط ی ساعت بعد از ظهر

داد میزنه گریه میکنه مادرشوهرمم میگ بزار بیاد و فلان بعد دو دیقه با اونا میاد بالا

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤