2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرمممم😭😭😭

353 بازدید | 22 پست

آخه چرا باید بابای من معتاد باشه ای خدا؟؟چرا خدااا؟؟؟پس عدالتت کو؟؟؟؟😭😭😭اونوقت من چند ماه پیش فهمیدم بابام معتاده و هروقت میره رو بالکن درو قفل میکنه داره میکشه😭😭دستام داره میلرزه قلبم تیر میکشه هر وقت نگاه بابام میکنم میزنم زیر گریه دست خودم نیست😭😭💔خدایا اگر ذره‌ای عدالت تو این دنیا هست من زودتر از پدر و مادرم بمیرم😭💔کاش از خدا نمیترسیدم و خودمو از این وضعیت خلاص میکردم💔

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرت میدونه؟؟ فقط ربطش ب عدالت خدا نفهمیدم

آره از قبل ازدواج معتاد بوده

ربطش واقعا نمیفهمی؟؟چرا بابای بقیه باید پایه‌شون باشن و بابای من معتاد؟؟این عدالته؟

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

عزیز من فکر نکردن آدما رو گردن خدا ننداز

خدا به همه عقل داده

حالا یکی ازش استفاده میکنه یکی آکبند نگهش میداره

مادرت میدونه؟

اگر میدونه بهش بگو ببره ترک کنه

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

خیلی سخته ولی سعی کن بهش بگی ک از این وضعیت ناراضی هستی اگر بعد یه مدت فایده نداشت سعی کن به خودت تک ...

چندین بار گفتم ولی دعوا میکنه و فحش میده

عزیز من فکر نکردن آدما رو گردن خدا نندازخدا به همه عقل دادهحالا یکی ازش استفاده میکنه یکی آکبند نگهش ...

آره از قبل ازدواج معتاد بوده....بابام معتاده گناه من چیه؟؟؟من عقل نداشتم که بابام معتاد شده؟

آره از قبل ازدواج معتاد بودهربطش واقعا نمیفهمی؟؟چرا بابای بقیه باید پایه‌شون باشن و بابای من معتاد؟؟ ...

اهان چرا مادرت پس باهاش ازدواج کرده؟

ربطی نداره ب عدالت خدا آدما عقل دارند و باید تصمیم درست برای زندگیشون بگیرند هرچی میشه نندازن گردن خدا

مادرتون و پدرتون باید حال شما بدونند بفهمن با تصمیماتشون حال تو چطوریه و بابات ترک کنه 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

آره از قبل ازدواج معتاد بوده....بابام معتاده گناه من چیه؟؟؟من عقل نداشتم که بابام معتاد شده؟

ربطی به تو نداره عزیز من !

پدرت باید از فکرش استفاده میکرده که خوب یا بد نکرده!

میدونم سختته ، ولی مادرت در جریانه و ظاهرا هم مشکلی نداره دیگه

بهترین کار بیخیال بودنه چون عملا کاری از دستت برنمیاد

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

اول بگو به چی اعتیاد داره کار میکنه ؟.مشکل مالی ندارید

به تریاک و سیگار

آره کار میکنه مالی متوسطه خداروشکر

[QUOTE=381650447]آره از قبل ازدواج معتاد بوده....بابام معتاده گناه من چیه؟؟؟من عقل نداشتم که بابام م ...

به بابام هم عقل داده ولی بابابزرگم پدر خوبی نبوده