2777
2789
عنوان

به نظرتون من مقصرم یا اون

117 بازدید | 26 پست

مدتی بود شوهرم حسابی به ما بی توجه بود هر چی میگفتیم حرف بزن لااقل با ما تو خونه تنهاییم و حوصله مون سر میره اهمیتی نمیداد کم کم هم من هم بچه ها داشتیم افسردگی میگرفتیم تا اینکه نمیدونم چی شد که به ذهنم رسید  یواشکی به تلفناش گوش بدم و سر از کارش دربیارم چون تو محیط کاملا زنونه بود یه بار خودمو به خواب زدم و اون تماس گرفت با کسی دیدم خیلی صمیمی حرف میزنه ولی کاری حرف میزد یکبار دیدم داره عکس پروفایل خانمارو تو تلگرام نگاه میکنه و هی با خودش میگه قربونت بشم جووون جووون و.... یکبار دیدم با یکی حرف میزد و ازینکه نتونسته بود خبر ماموریتشو بهش بده عذرخواهی میکرد ولی تو صحبتاش حرفای عاشقانه نبود ولی صمیمانه و خودمونی بود 

ازونجا خیلی ازش بدم میاد و یک کینه و نفرتی ازش گرفتم نمیدونم چه کنم 

میگم شاید همع مردها همینطورن و اشتباه از من بوده که با کلک به حرفاش گوش کردم 

خیلی خشم دارم ازش دلم میخاد یه کاری کنم دلم خنک بشه 

عزیزم یعنی چی که نکنه همه مردا اینجورین؟! 

نه همه اینجوری نیستن

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب که سرد میشه یعنی یه جای دیگه آب گرم بازه

قدم اول: بدون که این مشکل خودته، جمع نبند با بچه ها و نگو ما، مایی نیست، تو سعی و تلاشتو بکن ولی هر چی شد نگو ما ما، بعدا تاثیر مزخرفی تو روان بچه هات داره (من خودم یکی از اون بچه هام که همیشه مادرم یه ما مینداخت پشت اسم من و خودش غر میزد به جون بابام)

دوما: خیانتکاره، ببین واقعا میخوای تحمل کنی؟ به چه قیمتی و تا کِی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آب که سرد میشه یعنی یه جای دیگه آب گرم بازهقدم اول: بدون که این مشکل خودته، جمع نبند با بچه ها و نگو ...

خب میدونم تقریبا که جنسی نیست خیانتاش ولی اینکارا مطمینم میکنه

به نظرت برای اینکه خشمم کم بشه چه کنم واقعا ناراحتم و از ذهنم خارج نمیشه

ازش بپرس و باهاش صحبت کن ببینم جریان چیه

اگه چیزی بود که قانعت کرد که هیچی اگع نه و فهمیدی هیز و بازی و خیانت کرده طلاق بگیر

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ازش بپرس و باهاش صحبت کن ببینم جریان چیهاگه چیزی بود که قانعت کرد که هیچی اگع نه و فهمیدی هیز و بازی ...

صحبتم کردم گفت اشتباه کرده فقط حرف زده کار دیگه ای نکرده.... قسم میخورد و الان 8 یا 9 ماهه تمام تلاشش میکنه که من بهش شک نکنم ولی میدونم بازم یه کارایی میکنه 

صحبتم کردم گفت اشتباه کرده فقط حرف زده کار دیگه ای نکرده.... قسم میخورد و الان 8 یا 9 ماهه تمام تلاش ...

جدا شو گلم

چی مهمتر از خودت و آرامشی که داری؟! 

بچه های طفل معصومتم ببر با خودت کار کن و مستقل شو و زندگیتو بساز زندگیتو تباه نکن

جدا شو گلمچی مهمتر از خودت و آرامشی که داری؟! بچه های طفل معصومتم ببر با خودت کار کن و مستقل شو و زن ...

اخه من 43 سالمه و اون 50 کار و شغل و خونه هم از خودم دارم فقط نمیدونم چه کنم