2777
2789
عنوان

دختر خالم اومده خونه ی من

1291 بازدید | 77 پست

دختر خالم 24سالشه ازوناییه که هنوز مامان باباش تو کارش دخالت میکنن و حتی اجازه بیرون رفتنم نداره الان پیشمه ینی به من پناه آورده باباش دیشب از خونه بیرونش کرده کتکش زده با شلوارک و اینا بیرونش کرده سر اینکه باباش تو خونه سیگار میکشه و این تنگی نفس داره میگه نمیدونم دیگه چیکار کنم حتی سرکارم ک میره مامانش بهش تهمت میزنه مامانشم ازیناییه ک طرفدار شوهرشه تحت هر شرایطی میگه از وقتی بابام این رفتارارو باهام میکنه ازش متنفر شدم دیگه تو اون خونه نمیتونم بمونم امنیت جانی و روانی ندارم

ما هم باباشو میشناسیم واقعا چندش آور ترین ادمیه ک تو عمرم دیدم دختر خالمو از بچگی میشناسم پاک ترین و باشخصیت ترین دختریه ک دیدم الان میگه همش بهم حمله عصبی دست میده چیکار کنه به نظرتون

خدا لعنت کنه همچین خانواده ای که با دختراشون اینکار میکنن

منم مادرم یه زن عوضیه و تا ازدواج نکردم زجرم میاد الانم متهل شدم با تلفن مغزمو میخوره خداروشکر دعوا کردم امروز و قهر کرد 

دلشاد هستم...💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پدربزرگ یا مادربزرگ دارین بهتره بره اونجا یا خونه مامان خودت.چون از چیزایی که تعریف کردی مشخصه خانوادش میتونن توام اذیت کنن یا به شوهرت تهمت بزنن.برا خودت درسر درست نکن.کمکش کن اگه پولی میخواد ولی خونه خودت نگه ش ندار.

زنگ بزنه ۱۱۰بگن باباش دست روش بلند کرده و زده و با اون وضع بیرونش کرده و اینا براش صورت جلسه مینویسن و میشه مدرک و یا زنگ بزنه اورژانس اجتماعی میان خودشون راهنماییش میکنن چیکار کنه 

اگه پدربزرگ یا مادربزرگ دارین بهتره بره اونجا یا خونه مامان خودت.چون از چیزایی که تعریف کردی مشخصه خ ...

نه متاسفانه کسی رو نداره شوهرمم سرکاره هر 15روز یه لار میاد خونه گناه داره از دیشب عین ابر بهار گریه میکنه از بچگیش آسیب دیده کلا یه چیزایی تعریف میکنه ک منم گریه کردم

تحمل تا شوهر کنه که شوهر هم اگه شانس بیاره خوب از اب دربیاد وگرنه نکنه بهتر

مامانش خودش اینقد ازین مردک ضریه خورد سکه یه پول شده عین چی سختی و بی پولی میکشه هنوزم طرفدار مرتیکس

اولین مادریه میبینم با دخترش اینقد بده