2777
2789
عنوان

چرا این قدر دوره زمونه خراب شده

1083 بازدید | 70 پست

ده روز یه خانومه پیله من کرده ول کن نیستش 

تا اینکه 5شنبه با خاک منو یکی کردش 

گوشی دسته خانومم خانومم هم پیام میه که خودتو اینقدر سفت نگیر من برات هیچی کم نمیذارم ...

حالا هم من خر میرم سنگ میرم که من اصلا ارتباط با این نداشتم که نداشتم بیا درستش کن

.واقعا وقتی متاهل هستی نمیدونم چیه اینقدر بهت پیشنهاد میدن . هم برا خاونم ها هم برا اقایون 

والله ارزش نداره که یه زندگی از هم بپاشه 

مشکل خودتی وقتی پنهون کاری کردی یعنی همین. زنو شوهر دوست باشن باهم رازشونو بگن احترام بلدباشن هیچوقت عصبی نمیشد ازت.  

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شما وسط یه سایت زنونه چیکار میکنی

زمونه خراب شده 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مشکل خودتی وقتی پنهون کاری کردی یعنی همین. زنو شوهر دوست باشن باهم رازشونو بگن احترام بلدباشن هیچوقت ...

خب چطوری بگم بهش نمشد چون من واقعا زن خودمو دوست دارم الان . فقط این اعتماد چطوری برش گردونم

ب نظرم من تا آدم خودش ی نخ نده طرف گوه میخوره پیله کنه فرقی نداره چه زن باشی چ مرد ولی وقتی آدم سنگین برخورد کنه کسی کاری بهش نداره

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

تو خودت معلومه از همه بدتری . هیچ زنی تا مردی خراب بازی درنیاره عکس العمل نشون نمی ده . حالا اگه زنها خوبی باشه فحش میده اگر زن خرابی باشه با اون مرد همکاری میکنه

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
نمیدونم چطوری باید این موضوع درک کنید که سایت زن مرد ندارد . واقعا حالا این حرفا رو ندارم . راه حل م ...

به نظرم خراب کردی آب هم قطعه 

اگه ریگی به کفشت نبود همون اول برای زنت همه چیز تعریف می کردی

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)