🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فردی که سیم کارت رو داره کد # ۳۰۳۰*۵۰۰* رو با گوشیش شماره گیری می کنه بعد یک کد ۶ رقمی بهش میده مثلا:
34 57 91
بعد میاد توی نی نی سایت و اون کد ۶ رقمی رو از سمت راست به چپ وارد می کنه کیبورد انگلیسی باشه:
345791
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
پس از سمت راست باید وارد کنم این چه مدلیه دیگه چرا لقمه رو میجرخوننخیلی خیلی ازت ممنونم
خواهش می کنم.
💙💙💙
آره برای منم عجیب بود. اوایل هرچی وارد می کردم می نوشت کد otp اشتباهه بعدا فهمیدم اون کد رو باید برعکس دو تا دو تا وارد کرد.